Kim Kardashian eddig még sose látott fotókat osztott meg az esküvőjéről

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kim Kardashian eddig még sose látott fotókat osztott meg az esküvőjéről

Öt évvel ezelőtt házasodott össze Kim Kardashian és Kanye West, amit előbbi azzal ünnepelt meg, hogy Instagramon megosztott három, eddig még sose látott fotót magáról a jeles napon. Az első képen a kész házasodó sminkje látható, a másik kettőn pedig a kulisszák mögé leshetünk be.

Ezek az esküvőm napján készültek majdnem öt éve Olaszországban. Párizsból repültünk oda, és sietni kellett pompánkkal, hogy időben odaérjünk. Alig sikerült felrakni a fátylamat, annyira gyorsan ki lettem lökve az ajtón, hogy besétáljak, mert Andrea Bocelli elkezdett énekelni és nem maradhattam le róla. Fogalmam se volt, hogy tényleg ő énekel egészen addig, amíg oda nem értem és valósággal sikítoztam magamban. Annyi fantasztikus emlékem van a ceremóniáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

This was my wedding day almost 5 years ago in Italy. We flew in from Paris and our glam was rushed as we were trying to make it on time! We barely got my veil in as I was being pushed out the door so fast to walk down the isle because Andrea Bocelli had started singing and I couldn?t miss it. I had no idea it was really him until I got to the isle and screamed inside! So many amazing memories.

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés, Máj 22., 2019, időpont: 3:49 (PDT időzóna szerint)

Második házassági évfordulójukat picit nagyobb felhajtással ünnepelték, akkor Párizsban megújították a fogadalmukat egy ceremónia keretei közt.

Kim Kardashian és Kanye West újraházasodnakAz amerikai celebpár második házassági évforukulójuk alkalmából tervezi megújítani fogadalmát.

 Kiemelt kép: Chesnot/WireImage

folytatás

Legkedveltebb hírek
Kovács Gergely a saját kultúra megőrzésére, de a másság tiszteletben tartására biztatott érseki
2020-02-22 16:05:30 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A közösségi média közmű, akár a vízszolgáltatás: ott van minden háztartásban
2020-02-22 15:53:24 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Európai minimálnyugdíjat és a lakhatási válság megoldását ígérik a szocialisták
2020-02-22 15:25:50 | Hozzászólások: 0 | Népszava
“Soros-hálózat” a gyöngyöspatai iskolaügyben egymás ellen akarja uszítani a magyarokat és a romákat, ezt a célt szolgálja a vasárnap Budapestre tervezett vonulásos tüntetés is ? ezt Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő mondta Budapesten
2020-02-22 15:24:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Babos Tímeának nem sikerült a főtáblára jutnia a 2,9 millió dollár (900 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán, mivel a selejtező szombati második fordulójában alulmaradt a kvalifikáció első kiemeltjével, a cseh Katerina Siniakovával szemben
2020-02-22 15:23:01 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Franciaországban (Normandiában) született, Svájcban élő, német nyelven író Alex Capus 1997 óta jelentős szépirodalmi életművet tudhat magáénak, 22 kötete látott napvilágot ez idáig: elbeszélések, portrék és regények ? a 2011 februárjában megjelent Léon és Louise utóbbiakból a hetedik volt a sorban, amit a rangos Német Könyvdíjra is jelöltek
2020-02-22 15:06:26 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez