Sátánnak hitte a takarítónőt, agyonverte egy székkel

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Sátánnak hitte a takarítónőt, agyonverte egy székkel

Pest Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy székkel halálra verte egy szigetszentmiklósi hotel takarítónőjét.

A gyilkossággal vádolt férfi tavaly januárban jelentkezett be egy budapesti panzióba. Egy hétre bérelt szobát. A panzió személyzete felfigyelt a férfi furcsa viselkedésére: felesleges mennyiségben vásárolt különböző tárgyakat, bement a vendégek számára nyitva nem álló helyiségekbe, és havat söpört a panzió kertjében.

A férfi kijelentkezés nélkül március 1-én taxival távozott. Még aznap Szigetszentmiklósra ment, és szobát vett ki egy hotelben. A szállodában több tízezer forintért édességet vásárolt.

A férfi késő este a mosodába ment, ahol a szálloda vendégei nem tartózkodhatnak. A hotel gondnoka megkérte a férfit, hogy menjen ki a mosodából, aki ezt meg is ígérte.

Ezt követően érkezett a mosókonyhához két takarítónő. Az egyik asszony úgy látta, hogy a mosoda üres. Ekkor azonban a száradni felakasztott lepedők mögül előlépett a férfi. Úgy vélte, hogy az asszony maga a Sátán, többször megütötte, miközben ordított. A nő segítségére siető gondnok rákiabált a férfira, mire ő egy székkel a gondnokra támadt. A gondnok a támadás elől elmenekült, hogy értesítse a rendőröket.

A férfi ezt követően a magára maradt takarítónő felé fordult, és őt az összetört székkel testszerte ütlegelte. Az asszony a bántalmazás következtében a helyszínen életét vesztette.

A Pest Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolja a férfit. Az ügyészség kényszergyógykezelés elrendelésére tett indítványt a vádlottal szemben, aki jelenleg előzetes kényszergyógykezelés alatt áll.

Fotó: illusztráció

folytatás

Legkedveltebb hírek
Lizzo csinált egy DNS tesztet és kimutatta, hogy 100%-ban csokoládé, legalább is ezt üzeni a ruhája, amiben a Brit Awards-re ment
2020-02-18 19:51:06 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Döntött az Alkotmánybíróság: újra a Kúriára kerül a lúgos doktor ügye Megromlott egészségére hivatkozva nem vonult börtönbe Orbán vendéglátója Tiborczék közpénzes segítséggel építenének hotelt Balatonvilágoson Hat órát vesztegelt egy Ryanair-gép Ferihegyen, az utasokat sem engedték kiszállni A külügy tudta nélkül utazott haza az egyik magyar a koronavírus miatt lezárt óceánjáróról A miniszterelnök hívta meg a honvédségi vezetőket az évértékelőre Engedély nélkül vágták ki a fákat a Normafára tervezett parkoló területén Újra sérülést okozott a balesetveszélyes, választások előtt átadott csúszda Tucatnyi illegális szálláshelyre csap le a Belváros Botrányai ellenére Farkas Flórián is ott volt Orbán Viktor évértékelőjén kiemelt kép
2020-02-18 19:50:22 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Siófok 26-24-re legyőzte a Ferencvárost a női NB I-es kézilabdabajnokság rangadóján
2020-02-18 19:43:23 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Mindössze egy hitellel terhelt budapesti lakóház fele van Karácsony Gergely főpolgármester nevén a frissen nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozata szerint, amelyet az RTL Klub Híradója nézett át
2020-02-18 19:41:01 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nem sokan mondhatják el magukról, hogy a világranglistát vezető játékossal teniszeztek
2020-02-18 19:13:27 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Azért segített a férjének bankot rabolni, mert öngyilkossággal is fenyegette őt - ezt állítja az a nő, akit férjével több bank kirablásával is vádolnak
2020-02-18 19:11:09 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez