Sátánnak hitte a takarítónőt, agyonverte egy székkel

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Sátánnak hitte a takarítónőt, agyonverte egy székkel

Pest Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy székkel halálra verte egy szigetszentmiklósi hotel takarítónőjét.

A gyilkossággal vádolt férfi tavaly januárban jelentkezett be egy budapesti panzióba. Egy hétre bérelt szobát. A panzió személyzete felfigyelt a férfi furcsa viselkedésére: felesleges mennyiségben vásárolt különböző tárgyakat, bement a vendégek számára nyitva nem álló helyiségekbe, és havat söpört a panzió kertjében.

A férfi kijelentkezés nélkül március 1-én taxival távozott. Még aznap Szigetszentmiklósra ment, és szobát vett ki egy hotelben. A szállodában több tízezer forintért édességet vásárolt.

A férfi késő este a mosodába ment, ahol a szálloda vendégei nem tartózkodhatnak. A hotel gondnoka megkérte a férfit, hogy menjen ki a mosodából, aki ezt meg is ígérte.

Ezt követően érkezett a mosókonyhához két takarítónő. Az egyik asszony úgy látta, hogy a mosoda üres. Ekkor azonban a száradni felakasztott lepedők mögül előlépett a férfi. Úgy vélte, hogy az asszony maga a Sátán, többször megütötte, miközben ordított. A nő segítségére siető gondnok rákiabált a férfira, mire ő egy székkel a gondnokra támadt. A gondnok a támadás elől elmenekült, hogy értesítse a rendőröket.

A férfi ezt követően a magára maradt takarítónő felé fordult, és őt az összetört székkel testszerte ütlegelte. Az asszony a bántalmazás következtében a helyszínen életét vesztette.

A Pest Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolja a férfit. Az ügyészség kényszergyógykezelés elrendelésére tett indítványt a vádlottal szemben, aki jelenleg előzetes kényszergyógykezelés alatt áll.

Fotó: illusztráció

folytatás

Legkedveltebb hírek
A szövetségi kapitány, Märcz Tamás szerint morális győzelmet is jelent a belgrádi világliga szuperdöntőben szereplő férfi vízilabda-válogatottnak az Európa-bajnoki ezüstérmes spanyolok felett aratott szerdai diadal, írja az MTI
2019-06-19 20:16:30 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Dél-India egyes részein emberek millióinak vízellátása függ a tartálykocsik érkezésétől
2019-06-19 20:15:12 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Lezárták a ferihegyi repteret, nem tudnak leszállni a gépek Meghalt Horváth Ádám, a Szomszédok rend
2019-06-19 19:37:23 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Hónapok óta tart a pingpong a Fidesz aláírásgyűjtésének ügyében
2019-06-19 19:25:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Bacsó Péter klasszikusa, A tanú 1969-ben készült el, ám a Kádár-rendszer kultúrpápája, Aczél György egészen 1979-ig nem hagyta
2019-06-19 19:24:30 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez