A divat kortalan ? hozd ki magadból a legtöbbet kortól függetlenül

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A divat kortalan ? hozd ki magadból a legtöbbet kortól függetlenül

A divat kortalan és határtalan ? ha megnézed az Answear.hu legújabb projektjének csodás fotóit, Te is így gondolod majd!

Az Answear multibrand webáruház csapata egy rendhagyó kezdeményezésbe fogott: fotóstúdiójukba invitáltak édesanyákat és lányaikat. A fotósorozat célja az volt, hogy megörökítsék az anya és lánya közötti feltétel nélküli szeretetet és kötődést, de azt is be szerették volna bizonyítani, hogy kortól függetlenül, bárki jól érezheti magát a bőrében, lehet stílusos és nézhet ki gyönyörűen. Mert a kor csak egy szám és mi döntjük el, hogy mennyinek érezzük valójában magunkat.

Te döntöd el, mennyi is vagy valójában

Nem számít mennyi vagy, nézhetsz ki jól, hódíthatsz személyiségeddel és fiatalos ragyogásoddal! A lényeg a pozitív hozzáállás és az életöröm ? hiszen megjelenésünk sokszor szellemi állapotunkról is árulkodik. Nincs más dolgod, mint belevetni magad a divat és trendek körforgásába. Igen, a trendek nagy hatással vannak rád, kortól függetlenül. Senki sem titlhatja meg, hogy divatos legyél, minden csak rajtad áll. Pasztell színű cipőbe bújnál? Leopárdmintás ruhát viselnél? Esetleg pólót húznál egy logós bomberdzsekivel? Tedd meg, hiszen az, hogy mások hogyan látnak téged, csakis rajtad múlik.

Hogyan nézz ki igazán jól az ötödik X felett is?

Persze létezik néhány kimondatlan szabály arra vonatkozóan, hogyan léphet egy idősebb hölgy stílusosan és emelt fővel a divat útjára. Először is, ne félj a modern, fiatalos kiegészítőktől, főleg azoktól, amik divatosak a szezonban. Sportcipő, állatminta, fonott kézitáska, bőrkabát és szandál ? ezek mind a szövetségeseid és segítenek, hogy a legjobb formádat hozd. Élénk pasztell színekbe bújni is megéri, főleg olyanokba, amik ragyogást adnak és kiemelik bőrszíned. Ha elfogadsz még egy tippet: a minimalista, modern ékszerek ? mint például a kifinomult medálok, kerek fülbevalók vagy letisztult karkötők ? elengedhetetlen kellékei a tökéletes szettnek.

Megfogadhatod vagy elutasíthatod tanácsainkat ? minden attól függ, mennyire vagy nyitott. Az is hatalmas lépés, ha segítesz valakinek, aki többre vágyik. Ettől nem csak te de ő is jobban érzi majd magát.

The post A divat kortalan ? hozd ki magadból a legtöbbet kortól függetlenül appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A sorselemző módszerek körében rendkívüli népszerűségnek örvendenek a kártyák
2019-09-22 19:50:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez