Emilia Clarke azért utasította vissza a Szürke ötven árnyalata főszerepét, mert meztelenkedni kellett benne

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Emilia Clarke azért utasította vissza a Szürke ötven árnyalata főszerepét, mert meztelenkedni kellett benne

A Szürke ötven árnyalata széria szupersztárrá tette Dakota Johnsont, ugyanakkor ő azután jött csak a képbe, hogy Emilia Clarke visszautasította a felkínált szerepet. A The Hollywood Reporter drámasorozatok színésznőinek tartott kerekasztalbeszélgetésén feltették neki a kérdést, hogy miért utasította el a felkérést. Clarke elmondta a DailyMail beszámolója szerint, hogy bár nagy rajongója az első filmet rendező Sam Taylor-Johnsonnak, a Trónok harca után nem volt kedve újra meztelenkedni.

Nos, Sam egy varázsló. Imádom őt és azt gondoltam, hogy csodásak az elképzelései. De nagyon rég voltam utoljára meztelen a Trónok harcában, mégis állandóan azt akarják tőlem, hogy meztelenkedjek filmekben, mert nő vagyok. És rohadt idegesítő és már nagyon fárasztó, mert a karakter miatt vállaltam be, nem azért, hogy valami fickó lecsekkolhassa a melleimet, az isten szerelmére.

Elmondta, hogy nem akarta, hogy ezek után folyamatosan ő legyen az a színésznő, aki minden filmben állandóan meztelenkedik.

Szóval amikor felmerült, mondtam, hogy képtelen vagyok rá. Bevállaltam egy keveset, és rögtön be lettem skatulyázva egy életre, szóval rosszabb lett volna, ha igent mondok akkor, hisz az egész az érzékiségről és a szexről szól, meg folyamatosan meztelenkednem kellett volna benne.

Szerinte ha bevállalta volna, utána nehezebben tudott volna nemet mondani arra, hogy minden filmben állandóan pucérkodjon.

Úgy voltam, hogy kizárt, hogy belesétálok magamtól ebben a szituációba, hogy aztán utána ne legyek képes emberek szemébe nézni és azt mondani, hogy nem, nem kérhetnek meg egy újabb ilyen jelenetre.

Egy másik kérdésre ugyanakkor azt is elmondta, hogy nem igazán akar benne lenni olyan filmben sem, ami után szerepelnie kell több folytatásban is, ami érthető, tekintve, hogy hány évig volt folyamatosan ugyanabban a szériában.

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/Getty Images

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police
2020-07-08 11:58:19 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az utóbbi hónapokban a legtöbb Google-szolgáltatás már megkapta a maga sötét módját, így a Gmail és a Google Play áruház is
2020-07-08 11:54:30 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Mennyit ér az idő? Van jelentősége önmagunk felvállalásának? Számít, hogy nyer a focicsapatunk? Mekkora erejük van a tetteinknek? Van értelme szerelembe esni? Mit jelent az elmúlás? E kérdések egytől egyig megjelennek a könyv lapjain
2020-07-08 11:45:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A koronavírus megszaporodott esetei miatt utazási figyelmeztetést adnak ki Romániára, Bulgáriára és Moldovára, és annak, aki ezekből az országokból érkezik, 14 napra karanténba kell vonulnia
2020-07-08 11:44:21 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu egy keddi rádióinterjúban kifejtette, nem bánta meg, hogy januárban Ernesto Valverde helyére a 61 éves Quique Setiént nevezte ki vezetőedzőnek, aki azóta vegyes eredményekkel ugyan, de megpróbálta megreformálni az együttes játékát
2020-07-08 11:38:58 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Magyar reality sorozat
2020-07-08 11:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez