Reggelizz a gorillákkal!

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Meghívót küldött az Állatkerti Alapítvány néhány kedves barátjának, neves örökbefogadójának: segítsenek a mobiltelefon visszagyűjtési akciónk népszerűsítésében, hiszen ezzel sokat tehetünk a gorillák élőhelyeinek megőrzéséért, az ottani ritkafém bányászat csökkentéséért.

Igazi munkareggelit tartottak ehető tányérokban felszolgált rengeteg zöldséggel, gyümölccsel, joghurttal, teljes kiőrlésű, pálmaolaj mentes kekszekkel, ropogtatni valóval, tökkancsóból kínált gyümölcslevekkel. ízlett is mindenkinek: az üvegfal belső felén Golónak  és családjának, valamint a kint helyet foglaló vendégeknek. Balázs Andi színművésznő (sokszoros örökbefogadó), Németh Kristóf (az Állatkerti Alapítvány védnöke), Véber István (meteorológus), Kádár András (a magyar Jane Goodall Intézet ügyvezetője), no meg Montskó Éva (az Állatkerti Alapítvány vezetője),  Vidákovits István, (az állatkerti Főemlősház vezetője) és Burzukné Borsos Tímea (a gorillák ápolóinak képviseletében) valamennyien elkötelezett hívei a természet- és állatvédelem ügyének.

Ők segítenek abban, hogy minél többekhez eljusson az Állatkerti Alapítvány és a magyar Jane Goodall Intézet üzenete: gyűjtsük össze a használaton kívüli mobilokat! Újrahasznosításukkal csökkenteni lehet a nyugat-afrikai erdőket veszélyeztető fémbányászatot!

Az Állatkerti Alapítvány a diákokat célozza meg. Versenyt hirdet egy éven keresztül, havonkénti győztes kihirdetésével. Az az osztály, amelyik adott hónapban a legnagyobb tömegű mobil-csomagot adja le, egy különleges állatkerti sétát nyer, ahol a gorillaápolók lesznek az idegenvezetők.

The post Reggelizz a gorillákkal! appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Egy saját magát sem komolyan vevő eseményből viccet csinálni embert próbáló feladat
2020-07-14 05:02:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A Star Wars: The Bad Batch a Disney Pluson lesz látható
2020-07-13 21:08:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Erről Charlize Theron beszélt egy interjúban.
2020-07-13 13:42:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez