Lepje meg gyermekét idén egy csodás élménnyel!

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Lepje meg gyermekét idén egy csodás élménnyel!

Közeleg a gyermeknap, amit idén május 26-án ünneplünk. Ilyenkor felmerül a szülők fejében a kérdés, mivel is ajándékozhatnák meg a kis lurkókat? Természetesen nem arról van szó, hogy a gyermeknap lenne a második karácsony, nem kell túlzásokba esni. Azonban ez a kis ünneplés fel tudja villanyozni a kicsiket, és persze a szülőket is, hiszen újra kiszakadhatunk a hétköznapokból.

Amikor gyermekünk lesz, akkor kapunk egy hatalmas nagy csodát, aki sosem hagyja, hogy unatkozzunk, és bearanyozza kis lényével minden napunk. Nem csoda, hogy született egy ünnepnap az ő tiszteletükre is. Őket ünnepeljük akkor is, amikor nagyon picik, és persze akkor is, ha már nagyobbak, hiszen ők mindig a mi kis gyermekeink maradnak.

De mivel tudnánk egy kicsit mássá tenni ezt a napot számukra? Persze az is megoldás, ha veszünk egy újabb játékot nekik, vagy édességgel próbáljuk levenni őket a lábukról. De idén ez lehetne másképp is! Lepjük meg őket egy igazán fantasztikus élménnyel, mely nemcsak ezt a napot varázsolja egyedivé, hanem emlékként is elkíséri őket még nagyon-nagyon sokáig. A fergeteges programot milliónyi LEGO? és egy varázslatos hely garantálja!Campona KockaPark ráadásul kedveskedik egy szuper kedvezménnyel is, hiszen ezen a jeles napon minden apróság féláron lépheti át a LEGO? birodalmának csalogató kapuját. Ez természetesen a szülők számára jelent főként könnyebbséget, főleg, ha esetleg baráti társasággal, vagy nagyobb családdal érkeznénk a helyszínre. Viszont talán ez is megkönnyíti a döntést, hogy mi is lenne a lehető legjobb ajándék a lurkóknak.

A KockaParkban rengeteg élmény vár mindenkit, legyen szó bármely korosztályról. Érdekes kiállítások, tematikus programok, különböző játékok és persze megszámlálhatatlan LEGO? építőkocka teszi szórakoztatóvá az itt eltöltött időt. Ami mindenki számára biztos, hogy tartalmas lesz! Nem is kell tehát tovább gondolkodnunk a tökéletes meglepetésen. A KockaPark belépője nem csupán egy fantasztikus ajándék, sokkal több annál! Egy élményekkel és kalandokkal teli nap, melyet mindenki emlegetni fog még egy jó darabig!

További információ: https://kockapark.com/gyermeknap-a-campona-kockaparkban/

https://www.facebook.com/events/1107766429408144/

The post Lepje meg gyermekét idén egy csodás élménnyel! appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Tarot az egyik legősibb sorselemző módszer
2019-06-16 16:05:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez