Hidvéghi Balázs: A 60 százalék fantasztikus eredmény lenne

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hidvéghi Balázs: A 60 százalék fantasztikus eredmény lenne

Sikerült elcsípni egy rövid interjúra Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgatót, akitől megkérdeztük, számít-e arra, hogy sikerül-e elérni a Fidesznek a 60 százalékos szavazati arányt, ugyanis korábban arról szóltak pletykák, hogy ezt a számot célozták meg a Fideszben.

A 60 százalék egy fantasztikus eredmény lenne

?  mondta a kormánypárti kommunikációs igazgató. Hidvéghi Balázs azt mondta, hogy a legfontosabb a magas részvétel, ami a magyar demokrácia erejét mutatja, és ennek köszönhető, hogy a mandátumot nyerő képviselők erős felhatalmazással érkezhetnek majd az Európai Parlamentbe.

Fotó: Ivándi-Szabó Balázs /24.hu

A politikus azt mondta már 11 mandátum is siker, hiszen ez több, mint  a megszerezhető 21 mandátum fele, de ennél többre számítanak. Szerinte a magyar emberek megértették, hogy milyen nagy tétje van ennek a választásnak, ezért mentek el olyan sokan szavazni, mint Magyarországon még soha.

Hidvéghi Balázzsal arról is beszéltünk, hogy mit szól ahhoz, hogy a centrista pártok gyengüléséből sok tagállamban nem a bevándorlásellenes erők nyerészkedtek, hanem a zöldek. Azt mondta, majd minden eredmény ismeretében lehet erre reagálni. Majd arra hívta fel a figyelmet, hogy nem csak a pártcsaládok mérete irányadó, hanem a regionális eredmények is fontosak, hiszen a négy visegrádi ország kormánypártjai különböző EP-frakciókban foglalnak helyet, de a kommunikációs igazgató szerint ettől függetlenül a V4-ek szövetsége erős.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Szereplők: Will Smith, Tommy Lee Jones, Emma Thompson, Josh Brolin, Bill Hader, R
2019-06-18 00:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ha betegek vagyunk, orvoshoz megyünk. Jönnek a kivizsgálások, a laboratóriumi tesztek, majd meg
2019-06-17 23:55:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Pethe Máté igazán különleges és szép szakmát választott magának
2019-06-17 23:43:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A 26 éves személyi edző nagy tervekkel érkezett a Ninja Warrior pályájára, azonban már az első akadály előtt falakba ütközött
2019-06-17 23:42:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez