Kiszivárogtak Iggy Azalea 2016-os félmeztelen magazinfotói, a rapper perel

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kiszivárogtak Iggy Azalea 2016-os félmeztelen magazinfotói, a rapper perel

Iggy Azalea 2016-ban a GQ címlapján szerepelt, a címlaphoz pedig készültek félmeztelen fotók is, amik nem kerültek be a magazinba, a rapper pedig nem is adott engedélyt, hogy a fotókat bármilyen módon felhasználják a későbbiekben. Ezek a napokban kiszivárogtak az internetre, írja a Cosmopolitan, ami miatt Azalea az Instagramon reagált egy közleményben, mielőtt törölte magát a platformról.

Olyan, mint egy nukleáris bomba, aminek a robbanása nem csak érzelmileg pusztít el, de a személyes életedben is kárt tesz közben. Ha valaha megaláztak már a családod előtt, és azok előtt, akikkel törődsz, talán együtt tudsz érezni azzal, amin most keresztül megyek.

A rappert különösen megbotránkoztatta az, ahogy sokan reagáltak a fotóra azon túl, hogy továbbosztották őket.

Megvezetve, kellemetlenül, sértve, dühösen, szomorúan, és millió egyéb módon érzem magam. Nem csak azért, mert nem adtam a beleegyezésemet ehhez az egészhez, hanem azért is, amilyen hitvány módon reagáltak erre emberek. Egy rakás kommentet látok férfiaktól, akik egy lépéssel tovább menve megosztják a gondolataikat és fantáziájukat a testemmel kapcsolatban, ami őszintén felkavart. A túlnyomórészt gonosz dolgok, amiket mondanak, kimerítőek és hánynom kell tőlük.

Leírja, hogy egy zárt fotózáson készültek a fotók, aminél ugyan készültek félmeztelen fotók, de mivel a magazinban nem szokott meztelenség lenni, ezért nem is gondolta, hogy azok a képek, amiken nem takarja a mellét, egyáltalán felhasználásra kerülnek bármilyen formában.

Semmi nem indokolta, hogy megtartsák a fel nem használt képeket a fotózásról. Meglepett és feldühített, hogy nem törölték őket rögtön azután, hogy kiválasztották a végleges képeket.

Azaela jelezte, most egy ideig elvonul a nyilvánosság elől, amíg ez leül, viszont szándékában áll kideríteni, hogy ki áll a szivárogtatás mögött és pert fog indítani ellene.

Iggy Azalea addresses her recently leaked nude photo shoot for GQ and the emotional toll it?s taken on her:

?Today I?m a ball of negative emotions…I fully intend on finding out where the leak originated and pressing criminal charges.? pic.twitter.com/BNHIftUsD1

? Pop Crave (@PopCrave) 2019. május 27.

A képeket készítő fotós is reagált Instagramján, sajnálatát fejezve ki az eset miatt. Állítja, már zajlik a nyomozás, hogy ki lophatta el a képeket és ő is pert indít, ha megtalálják a tettest, sőt, azokat is perelni fogja, aki a továbbiakban posztolják őket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

My heart goes out to anyone this situation has affected. I?m utterly outraged and will not rest until justice is served.

Nino Mu?oz (@ninomunoz) által megosztott bejegyzés, Máj 27., 2019, időpont: 2:56 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Andrew Toth/Getty Images, TAO Group

folytatás

Legkedveltebb hírek
A titkosügynökök
2019-08-21 13:50:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
?Minek küldenek meghívót, ha utána nem fogadnak szívesen?? ? tette fel a kérdést Hans Peter Doskozil
2019-08-21 13:49:36 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Janicsák Vecát és férjét, Ladányi Jancsó Ábelt az Ázsia Expressz 2 fotózásán kapta el Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere
2019-08-21 13:32:08 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Semmi nem robbant, egy időjárási jelenség az oka
2019-08-21 13:31:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Egész Európában az évtized második legalacsonyabb termése várható
2019-08-21 13:30:42 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Ezekre a családi pillanatokra még évtizedeken keresztül emlékezni fog az aranytorkú énekesnő!
2019-08-21 13:24:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez