Egy francia turista nagyon szeretné visszakapni elvesztett fényképezőgépét, ami topless fotóival van tele

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Egy francia turista nagyon szeretné visszakapni elvesztett fényképezőgépét, ami topless fotóival van tele

Nagyon szeretné visszakapni fényképezőgépét egy 26 éves francia turista, aki a gépen skóciai utazása utolsó napján hagyta el ? jelentette a brit sajtó. Lily Mika a Daily Mailnek elmondta, nem a gép a fontos a számára, hanem az azon lévő fényképek.

A gép ugyanis teli van a 26 éves nőről készült félmeztelen fényképekkel, amelyeket a világ több országában készített róla barátja.

Mika elmondta, a művészi igényességgel készült fotókat nem magamutogatásnak szánta. Azok egy művészi projekt számára készültek. A nő ugyanis egy albumot szeretne kiadni a fotókból, amivel a mellrák veszélyeire szeretné felhívni a figyelmet.

A francia nő elmondta, hogy azután kezdett el topless fotókat készíteni magáról gyönyörű tájakon, hogy nagymamájának meg kellett harcolni a mellrákkal. A projektet 2017 novemberében kezdte csinálni, és vannak fotói Thaiföldről, Baliról, Ausztráliából, Floridából és Európából. De elmondása szerint a Skóciában készült felvételek ?különösen gyönyörűek? voltak.

A gép eltűnését akkor vette észre, amikor visszautazása előtt csomagolni kezdett. Rögtön visszaemlékezett arra, hogy hol hagyhatta a gépet, és a közösségi oldalakon kért segítséget. A Mailnek elmondta, legalább 15 ember kereste fel a helyet, de a gépet egyikük sem találta meg.

Most a skót emberek kedvességében bízik, és elmondása szerint biztos benne, hogy a megtaláló vissza fogja juttatni neki a gépet.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nézd vissza a Családi kötelékek című filmet augusztus 15-ig az IzauraTV-n!
2020-08-08 13:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Alig hiszünk a szemünknek, hiszen egy kislány helyett, már egy vérbeli nőt láthatunk a Megasztár egykori versenyzője, Patai Anna Instagram-oldalán
2020-08-08 12:27:40 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nézd újra a Poggyász legutóbbi adását!
2020-08-08 12:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez