Megválasztották az év magyar e-sportolóit

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Megválasztották az év magyar e-sportolóit

2014 óta minden évben elismerik az e-sport hazai kiválóságait, így idén 12 kategóriában hirdették ki a K&H Év E-sport díjak nyerteseit: az év csapata, játékosai, kommentátora, menedzsere, felfedezettje, közönségdíjasai mellett életműdíj kategóriában is osztottak ki díjakat az eddig elért eredmények, a kitartó munka és eltökéltség alapján. A hazai e-sport közösség választotta ki a jelölteket, akik közül a szakmai vezetők kategóriánként három-három jelöltet juttattak tovább, majd

egy 27 tagból álló szakmai zsűri szavazta meg a nyerteseket.

?A K&H tavaly óta támogatja a hazai e-sportot, így névadói voltunk a K&H e-kupa FIFA 19 versenynek, az idén áprilisban véget ért Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságon pedig két játék névadó támogatójaként is díjaztuk a legjobb csapatokat és e-sportolókat. Az e-sportra mint a jövő sportjára, az ebben legjobban teljesítő e-sportolókra pedig mint a jövő bajnokaira, tehetségeire tekintünk. A K&H Év E-sport díjakkal 12 kategóriában, több mint 300 jelölt közül, az eltökéltséget, kitartást és kiváló teljesítményt ismertük el a közösségi szavazatok és szakmai szempontok figyelembe vételével? ? mondta el Horváth Magyary Nóra, a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságot támogató K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

Közös képen a díjazottak. Fotó: Tóth Flamina K&H díjat kaptak: K&H Év E-sportolója csapat kategória: Nice Gaming K&H Év E-sportolója játékos FPS kategória: Birgány ?Raisy? Adrián K&H Év E-sportolója játékos MOBA kategória: Subicz ?bluerzor? Dániel K&H Év E-sportolója sportjáték játékos kategória: Bereznay Dániel K&H Év E-sportolója játékos RTS/kártyajáték kategória: Penha Felizardo ?Penhadani? Dániel K&H Év E-sport menedzsere/edzője kategória: Riczy ?noizR? Dániel, Nádudvari ?Robág? Gábor K&H Év E-sportolója különdíj kategória: Bányai Fanni, Rab Árpád, Mikó Lóránt, Zöld Donát K&H Év E-sportolója közönség díj játékos: Kiss ?Vizicsacsi? Tamás K&H Év E-sportolója közönség díj kommentátor: Kárpáti ?Buci? András K&H Év E-sport kommentátora kategória: Kárpáti ?Buci? András K&H Év E-sport Felfedezettje: Bereznay Dániel K&H E-sport Életműdíj: Török ?KODIAK? Balázs Minden nap 12-14 órás megmérettetésekben veszünk résztAz e-sport hazánkban még gyerekcipőben jár, de ez nem gátolja meg a hazai fiatalokat, hogy sikeressé váljanak ezen a területen.

?Örömteli  számunkra, hogy a hazai e-sport életében immáron ötödik alkalommal ismerhettük el a kiválóságokat. A beérkezett rekordszámú jelölés és a díjazottak eddigi eredményei is azt mutatják, hogy bár sokan még csak most ismerkednek ezzel a területtel, Magyarország már most szép eredményeket tett le az asztalra, és nemzetközi szinten is elismert e-sport kiválóságaink vannak.”

?A Magyar E-sport Szövetség a továbbiakban is arra törekszik, hogy ismert és elismert legyen az a munka, amit e-sportolóink és e-sport szakembereink a hazai elektronikus sportért tettek, tesznek nap mint nap” – mondta el Biró Balázs, a Magyar E-sport Szövetség elnöke a díjak átadásakor.

Birkás Péter korábbi cikkei Megválasztották az év magyar e-sportolóitígy lehet normális wifi az egész lakásbanA Huawei Mate 20 Pro mégis megkapja az Android Q tesztverzióját
folytatás

Legkedveltebb hírek
28-33 fok lesz, északkeleten, keleten fordulhat elő futó zápor
2019-07-22 05:25:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Fokozzuk a hangulatot, mert a szórakoztatás nem áll le
2019-07-22 04:15:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A konjunktúraindex 2,5 éves mélypontra esett. (Gazdaság)
2019-07-22 04:00:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Rendező: Szilágyi Zsófia Szereplők: Vándor Éva, Hajduk Károly, Szamosi Zsófia, Füredi Leó,
2019-07-22 04:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: David Mirkin Szereplők: Gene Hackman, Sigourney Weaver, Jennifer Love Hewitt, Ray
2019-07-22 02:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - Szereplők: Bud Spencer, Enzo Cannavale, Robert Loggia, Baldwyn Dakile, Cinzia Mon
2019-07-22 02:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez