A nyári LEGO? tábor remek kikapcsolódás a gyermekeknek!

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A nyári LEGO? tábor remek kikapcsolódás a gyermekeknek!

Minden gyermek álma egy olyan nyári táborban részt venni, ahol a felhőtlen szórakozás áll a középpontban. Ha ezt a mindenki által kedvelt és ismert LEGO? kockák teszik még színesebbé, akkor a hatás biztos nem marad el. Garantált a jókedv, az izgalom, és persze a temérdek program gondoskodik a szellemi és kellemes testi kifáradásról is. Csupa buli, csupa mosoly és csupa játék. Kell ennél több egy nyári táborhoz?

Idén két helyszínen ? Campona KockaPark és IBS OC ? kerül megrendezésre a nyári LEGO? tábor, mely tavaly is fantasztikus programokkal várta a csemetéket. A gyerkőcök idén újra átadhatják magukat az aktív időtöltésnek, melyet egyik kedvenc játékuk körében tölthetnek el. Pontosan ez teszi olyan páratlanná ezt a nyári tábort, hiszen az egyedi játékok, építési feladatok és versenyek között játszva tanulnak, és fejlődnek a gyermekek. Közben profi építőktől is leshetnek el olyan technikákat, melyek csak még tovább fejlesztik a kreativitásukat.

A csapatjátékok, a szabadtéri programok és egyéb építési feladatok alatt pedig újabb barátságokat köthetnek, vagy régebbieket erősíthetnek meg. Az itt átélt impulzusok csak jó irányba terelhetik őket, mindezt úgy, hogy közben folyamatos a játék és a jókedv. A napi kihívások során akár egyénileg, akár csapatban kamatoztathatják az előtte tanultakat. Ezek után, az építések során készített alkotásaikat együtt értékelik ki. Természetesen a jutalom sem maradhat el, és a saját kis építmények akár meg is vásárolhatóak, hogy legyen maradandó emlék is az itt elöltött időről. A táborra már 5 éves kortól érkezhetnek a kisebbek is, akik kifejezetten élvezik az újabb és újabb kihívásokat, akárcsak a nagyobbak.

Campona Kockapark
1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Időpont: 2019. június 17 – augusztus 23.

IBS OC
1021 Budapest, Tárogató út 2-4.

Időpont: 2019. június 24 – augusztus 2.

További információ: https://kockapark.com/lego-tabor/

The post A nyári LEGO? tábor remek kikapcsolódás a gyermekeknek! appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A KézenFogva Alapítvány és a Fruccola csapata a Zsiráffal együttműködésben családi napot tartott, a Jupiter food truck újranyitását ünnepelve
2020-08-06 13:50:47 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Nia DaCosta a negyedik nő és egyben az első feketebőrű nő, aki filmet rendez a Marvelnél
2020-08-06 12:26:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A Hab című romantikus vígjátékban Kerekes Vica egy csak családoknak elérhető programra jelentkezik, hogy ne menjen csődbe a cége
2020-08-06 09:55:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez