Ezzel a kiegészítővel nem fog az esküvő unalomba fulladni

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ezzel a kiegészítővel nem fog az esküvő unalomba fulladni

Világszerte elég szélsőséges az esküvők megítélése, vannak akik oda vannak értük és legszívesebben minden hétvégén részt vennének egyen, mások viszont a sajátjuktól is viszolyognak. Úgy néz ki, az erre szakosodott vállalkozások is tisztában vannak ezzel és próbálnak is tenni annak érdekében, hogy a mérleg pozitív irányba forduljon ? szúrta ki a Vt.

Az új divat most épp az esküvőre rendelhető ugrálóvár.

View this post on Instagram

ALL WHITE WEDDING BOUNCE HOUSE! A fun gorgeous photo op for your wedding, bridal shower, engagement party, or baby shower! We are the leading provider all white Bounce Houses for all of Orange County and the surrounding areas! Our all-white bounce houses make for great photo opportunities as well as providing entertainment for your guests! We also offer a package deal that includes a lounging area for your guest to sit and lounge before their opportunity to take amazing photos in our adult size bounce house. Website: https://www.weddingjumpers.com/

A post shared by White Wedding Bounce House (@whiteweddingjumpers) on Feb 26, 2019 at 2:08pm PST

Bár ez a nap épp egy komoly elköteleződésről szól, az egésznek kevésbé lesz hivatalos jellege, ha közben úgy csinálunk, mintha gyerekek lennénk. A szertartás végén pedig akár az igazi gyerekek rendelkezésére is lehet bocsájtani. A szórakoztató funkció mellett pedig azt is meg kell adni, hogy nagyon szép és letisztult az egész, egy ugrálóvárhóz képest mindenképp nagyon elegáns.

A fenti képen látható darabhoz az Egyesült Királyságban lehet hozzájutni, de az utóbbi időben itthon is kezd egyre elterjedtebb lenni ez a megoldás, és egyre többen vállalnak ilyen szolgáltatást.

 

Kiemelt kép: Instagram

folytatás

Legkedveltebb hírek
A mai nap Olivia kijevi csirkét, stroganoffot, kókusztejes levest és töltött jalapeno paprikákat készít
2020-11-30 20:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Turna egyetlen napot tölthet Zeyneppel. A búcsúkor mindkettejük szíve majd megszakad. Ali, G&ou
2020-11-30 19:59:50 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez