Korda György rosszul lett a színpadon

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Korda György rosszul lett a színpadon

Az év elején már 80. születésnapját ünneplő Korda György a múlt hétvégi siófoki koncertjén rosszul lett, de nem esett pánikba. Pontosan tudja, mi volt a baj.

Balázs Klári: Nekünk is keményen meg kell dolgoznunk a pénzünkértAz énekesnő felháborodott egy rajongó pofátlan kérésén.

Szakmámból adódóan jól bírjuk a színpadi meleget, hiszen az elmúlt években már hozzászoktam ahhoz, hogy a lámpák miatt elképesztő hőség uralkodik a színpadon. Mostanában igyekeznek minket hűteni a színpadon, ami bizony nekem nem a legjobb. Ettől rosszul érzem magam, mivel hirtelen megcsap a hideg, és ez igen kellemetlen. Ez meg tudja szédíteni az embert, nem beszélve arról, hogy a torkomnak és a hangomnak sem tesz túl jót

? mondta a Borsnak Korda, aki arról is beszélt, hogy egyébként is mindig megpihen a fellépéseken.

Egy másfél órás koncert valóban embert próbáló, ezért most elárulok egy igazi titkot: mostanában lemegy fél óra a koncertből és utána én eltűnök pár számra, mert muszáj, hogy kipihenjem magam. Ilyenkor bedobom a csodafegyveremet, Klárikát. Ő egy kislány energikusságával énekel el addig pár dalt, amíg én iszom egy picit, ülök, pihenek. Mikor már jobban érzem ma­gam, visszatérek a színpadra, mintha mi sem történt volna. Az én koromban már rá kell készülni egy-egy hétvégére, a koncertek előtti napon szó szerint semmit sem csinálunk Klárikával.

Ennek ellenére Korda nem tervezi a visszavonulást. Már jövőre is van lekötött koncertje, idén pedig először a Volt fesztiválon is fellépnek.

Kiemelt kép: RTL Klub/Story Extra

folytatás

Legkedveltebb hírek
Martin Gruber készen áll az új életre. Miután kapcsolatait rendezte egy kis lakásba költöz
2020-05-30 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Kilenc év után először indultak a Nemzetközi Űrállomásra űrhajósok az Amerikai Egyesült Államokból
2020-05-30 22:03:34 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Zenebutik Gálában a Zenebutik csatorna sztárjai a legnagyobb slágereiket éneklik
2020-05-30 22:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez