Mindenki kételkedett a Love Island párban, ők mégis bebizonyították: ez szerelem!

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A külföldi szériák egyik legmeglepőbb álompárja Jess és Dom a 2017-es évadból. Intrikával indult a kapcsolatuk, de 3 hónap után már jött is az eljegyzés és azóta is boldogok együtt.

Hamarosan Magyarországon is debütál a népszerű párkereső show, a Love Island, aminek egyetlen célja van: esélyt adni a szerelemnek. A külföldi évadok már rengeteg olyan történetet mutattak be, amelyek bebizonyították, hogy a paradicsomi környezetben találkozó párok nemcsak az idilli helyszínen tartottak ki egymás mellett. Korábban megismerhettük Olivia és Alex, valamint Cara és Nathan románcát, most pedig jöjjön Jess és Dom.

Érdekesen indult a kapcsolatuk, hiszen Jess később érkezve a szigetre azonnal elhódította Domot előző párjától, ezzel pedig nem kis felháborodást váltott ki mindenkiből. Majd jött a fordulat: a lányt idő előtt elküldték a szigetről, miközben szerelme, Dom ott maradt? Mindenki arra számított, ezzel vége a kapcsolatnak.

Tévedtek.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Jessica Rose (@jessica_rose_uk) on Nov 13, 2018 at 9:27am PST


Három hónappal később eljegyezték egymást, majd egy intim szertartáson, Görögországban kimondták a boldogító igent.

Szerelmük azóta meg mélyebb lett, hiszen hamarosan megszületik első babájuk is.
 

        View this post on Instagram                      

A post shared by Jessica Rose (@jessica_rose_uk) on May 15, 2019 at 9:45am PDT

?Örökké hálás leszek Dom, hogy melletted utazhatom körbe a világot! Alig várom, hogy a kis apróságunk is csatlakozzon hozzánk! ? írta ki Jess egyik posztjában.

Ha szeretnél többet megtudni a Love Islandről, akkor kattins a párkereső oldalára!

Jelentkezni még mindig lehet! Ha nem akarsz lemaradni a lehetőségről, hogy megtaláld életed párját egy gyönyörű szigeten, akkor kattints ide és jelentkezz!

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nemzetközi együttműködéssel folytatott titkos nyomozás révén felszámolták a világ egyik legnagyobb illegális online kereskedelmi portálját és letartóztatták feltételezett üzemeltetőit, három német férfit ? közölték idén májusban német illetékesek
2019-07-21 19:38:38 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
?Azt a fajta sokkot, amit a mellem elvesztése okozott, soha nem éreztem előtte?A mellrákon és mellamputáción átesett nők sok időt kénytelenek várni a plasztikai helyreállító műtétre
2019-07-21 19:16:23 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Minden jegy elkelt az U19-es kézilabda Európa-bajnokság vasárnapi döntőjére
2019-07-21 18:52:00 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Szerdán mi is írtunk róla, hogy a netet ellepték a felhasználók öregített fotói az ismét felkapott FaceApp nevű mobilalkalmazásnak köszönhetően, ami frissen készített szelfik vagy a telefonon tárolt fotók alapján alakít át arcokat
2019-07-21 18:44:40 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez