Hétvégi programajánló

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hétvégi programajánló
Mozi

A világhíres zenészekről szóló életrajzi filmekkel nemigen lehet mellé lőni, az Elton John életéről készült film hozta, amit reméltünk. Szórakoztató, vicces, intrikus, érzelmes és lebilincselő csillagszületik-történet és ehhez mérten óriási show, akkora alakítással a főszerepben, amire aligha számítottunk ebben a műfajban.

A Rocketman az egyik legjobb dolog, ami idén a mozikban történtEz a film mindent hoz, ami egy zenés életrajzi mozitól elvárható, és még egy sor olyat is, amit nemhogy elvárni, remélni sem mertünk. Kritika. Kiállítás

Az életét hat éves korától ?optikai jegyzetként? dokumentáló művész, Jacques Henri Lartigue az élet napos oldalának fényképésze, akinek képes naplója a huszadik század szépséggel és derűs pillanatokkal teli történetét mutatja meg.

Az élet napos oldalának fényképésze, aki fittyet hányt a konvenciókraCsütörtökön nyílik a Life in Color című kiállítás a Capa központban, mely a 125 éve született Jacques Henri Lartigue festő életének állít emléket. Vidéki program

Veszprémi sörfesztivál: több mint 40 féle hazai és nemzetközi kézműves sör, koncertek várják a látogatókat június 13-16. között a História Kertben. A sörökről és a részletes programokról bővebben a veszprémi sörfeszt oldalán.

Ezt pedig írd be a naptáradba

Akinek esetleg se ideje, se pénze elmenni összes kedvenc magyar zenekara koncertjére a nyáron, annak június 16-át érdemes lehet elkülöníteni a naptárban, ezen a napon ugyanis nyolc magyar zenekar/énekes áll színpadra egyetlen monstre koncerten a Budapest Parkban, hogy pénzt gyűjtsenek a nehéz sorsú gyerekeknek, így a koncertezők pénze is jó helyre kerül.

A fél magyar popszakma fellép a mini, magyar Live AidenNehéz sorsú gyerekek megsegítésére kiabálta össze a UNICEF a honi popszakmát. Itt a fellépők névsora. 
folytatás

Legkedveltebb hírek
Az öreg Büller szenilitásával és nemtörődömségével rettegésben tartja környezete lakóit
2019-06-20 05:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Azt sem zárja ki, hogy egy nyomtatott lapot is tudna finanszírozni a főváros, hogy ellensúlyozza a fideszes média túlsúlyát
2019-06-20 05:00:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Sammy
2019-06-20 04:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Hans börtönben ül. Martin és Andrea bizonyítékokat keres az ártatlanságára. Martin mindent
2019-06-20 03:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez