Létezik egy Kardashian, aki nem akarja, hogy az utódja szerepeljen egy reality-ben

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Létezik egy Kardashian, aki nem akarja, hogy az utódja szerepeljen egy reality-ben

Van egy tagja a Kardashian családnak, aki a testvéreivel ellentétben nem feltétlenül igényli, hogy folyamatosan a képernyőn van a címlapokon legyen, sőt! Rob Kardashian eleinte még látható volt néha-néha a családról szóló reality-ben, ám egy ideje már határozottan visszautasítja, hogy feltűnjön abban. Ezek után nem feltétlenül meglepő, hogy a TMZ infói szerint azt sem szeretné, ha lánya, Dream Kardashian szerepelne egy reality-ben. márpedig a gyerek anyja Blac Chyna másra sem vágyik. Neki ugyanis van egy saját reality-je. Mivel a gyereket külön, viszont ketten nevelik, azonos feltételek mellett, így Kardashiannak engedélyeznie kellene, hogy utódja szerepeljen a tévében. De nem engedi, szóval most dráma van.

Egyébként hogy tovább fokozzam az izgalmakat azok számára, akik nem követik feltétlenül a Kardashian család életét ? Blac Chyna annak az Amber Rose-nak a barátnője, aki Kim Kardashian (Rob Kardashian nővére) előtt járt utóbbi férjével, Kanye Westtel. Sőt, Blac Chyna exe pedig Tyga, aki pedig Rob Kardashian húgával, Kylie Jennerrel járt egy darabig.

via GIPHY

Kiemelt kép: Gabe Ginsberg/Getty Images

folytatás

Legkedveltebb hírek
Jackson, Ab és Chloe miután értesülnek Mitch-től, hogy Jamie nem csak hogy életben van, de a megoldást jelentő leopárd is nála van
2019-07-20 05:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A szórakoztató zeneipar szerelmes házaspárjának egyedülálló és rendkívüli műsora
2019-07-20 03:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: Stephen Gaghan Szereplők: Matthew McConaughey, Edgar Ramirez, Bryce Dallas Howard
2019-07-20 01:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez