Megérkezett a Vans Harry Potter kollekciója

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A Griffendél, Mardekár, Hugrabug és Hollóhát előtt tisztelegve a Vans most egy varázslatos Harry Potter kapszula kollekcióval lepte meg a sportos márka és egyben a J.K. Rowling könyvei szerelmeseit.

A tervezőket a roxfortos házak fő színei inspirálták, így a magasszárú arany-narancs-fekete Sk8-Hi modell a Griffendél, a Checkerboard Authentic a megfelelő címerrel és kék mintával a Hollóhát, a Slip-On modell egyszerű fekete-narancs kombója a borz címerállattal a Hugrabug, a kígyómintás Era cipő a sötétzöld és az ezüst színekkel a Mardekár házát képviseli.

A kollekcióban megtalálhatók, cipők, sapkák, pulóverek, táskák, minden, amire egy varázsló suliban egy tanoncnak vagy egy hagyományos gimiben egy diáknak szüksége lehet. A színek és minták a különbözó könyvek szereplőit, nagy pillanatait idézik, így a Harry Potter rajongók biztosan találnak kedvenceket. A mi kedvencünk a Reggeli próféta varázsló napilap inspirálta Vans sneakers.

Keresd a kollekciót az Answear.hu-n!

The post Megérkezett a Vans Harry Potter kollekciója appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Bódi Mária Magdolnát, aki meg akarta őrizni Jézusnak tett fogadalmát a tisztaságáról, 1945-ben gyilkolta meg egy szovjet katona
2020-08-11 11:02:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A spanyol sztár a hatvanadik születésnapján jelentette be, hogy ő is fertőzött
2020-08-10 16:11:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez