Már augusztusban bemutatkozhat a Samsung Galaxy Note 10

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Már augusztusban bemutatkozhat a Samsung Galaxy Note 10

Közeli források szerint a Samsung augusztus hetedikén mutathatja be a Galaxy Note 10 csúcsmobilt Brooklyn-ban, ahol tavaly a Note 9-et is leleplezték. Ugyan a Note-széria nem annyira kelendő, mint a Galaxy S-modellek, de a nagykijelzős phabletnek is megvan a saját erős felhasználói bázisa. A 2011-ben bemutatott első Note számlájára írható a tepsitelefonok trendjének elindítása is, pedig ma már egyáltalán nem tűnik olyan nagynak az első készülék 5,3 hüvelykes mérete ahhoz képest, hogy a Note 9 már 6,4 hüvelykkel büszkélkedhet.

A tizedik Note-mobillal kapcsolatban eddig arról szóltak a pletykák, hogy kétféle méretben érkezik, az egyik támogatja az 5G-t, és mindegyikről elhagyják már a jackdugót. Nem meglepő mód már ezen is panelba vághatják a szelfikamerát, ami a kijelző közepén fog elhelyezkedni, és nem a sarkában. A nagyobbik, Pro utótaggal ellátott modell már egészen bődületesen nagy, 6,75 colos panelt kaphat, míg az alapmodell megáll a 6,3 colnál.

Ennél sokoldalúbb androidos telefont most nem találTisztes hardver és egy rendkívül hasznos digitális toll jellemzi a Samsung Galaxy Note 9-et, aminek az árcímkéje is elképesztő.

A Note 10 érdekes piaci helyzetbe csöppen, hiszen a Samsungnak és konkurenseinek számolnia kell az okostelefon-piac lassuló növekedésével. Míg az eszközök egyre drágábbak, addig a funkciók nem annyira forradalmiak, és a felhasználók egyre hosszabb ideig tartják meg készülékeiket, mielőtt újabbra váltanának. A gyártók abban reménykednek, hogy az 5G és a hajtogatható modellek megjelenése felrázhatja a helyzetet.

A Samsung következő nagy dobásnak a februárban bemutatott Galaxy Foldot szánja, aminek a megjelenése csúszik, miután a tesztelésre küldött készülékek kijelzőjével többeknél is komoly gondok akadtak. Hivatalos dátumot viszont még mindig nem tudni.

Még a hajtogatható mobil tesztpéldányait is visszakéri a SamsungA megjelenés csúszik, és az eddigi mintákat is visszakérik.

(Kiemelt képen a Galaxy Note 9.  Fotó: Carsten Koall/dpa/afp)

Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Már augusztusban bemutatkozhat a Samsung Galaxy Note 10Ez állhat a letiltott magyar Facebook-profilok mögöttAzonnal frissítsen, ha Firefox böngészőt használ!
folytatás

Legkedveltebb hírek
A Huawei idén tavasszal már nagyot villantot a P30 termékcsaládjával, de 2019-re még van egy nagy dobásuk a Mate 30 mobilokkal
2019-07-21 12:18:39 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit
2019-07-21 12:00:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Történetének legnagyobb adatlopását szenvedte el az Oroszországi Föderáció Szövetségi Biztonsági Szolgálata, azaz az FSB – írja a Forbes
2019-07-21 11:28:16 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
605 éve, 1414. július 21-én született IV. Sixtus, az első reneszánsz pápa, a Sixtus-kápolna épí
2019-07-21 10:41:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
A nagy cégek kikiáltották kizárólagos bűnbaknak a szemetelőket, csak hogy megmaradhasson a PET-palack
2019-07-21 10:25:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Tudomány
Az Alinity néven ismert streamer július 18-án épp a Twitchen streamelt egy Apex Legends meccset, mikor videojátékozás közben az ölébe mászott a Milo névre hallgató cicája, ám a lány, ahelyett, hogy finoman elhessegette volna az állatot, inkább megfogta és teljes erőből a háta mögé hajította, ezzel kivívva számos néző haragját, akik azonnal kommentben fejezték ki a nemte
2019-07-21 09:27:17 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez