Háromszáztízezerért lehet egy közös képed Stallone-val, amit aranyozott tollal alá is firkant neked

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Sylvester Stallone  augusztusban és szeptemberben Nagy-Britannia felé veszi az irányt, egészen pontosan Birminghambe, Londonba és Manchesterbe, ahol egy közelgő eseménysorozat központi szereplője lesz. Az Élmény Sylvester Stallone-val elnevezésű rendezvénysorozat tulajdonképpen a hamarosan érkező Rambo: Utolsó vér című film promózása, a színész pedig eddig el nem mesélt történeket mond majd el, sőt fotózkodni is lehet majd vele.

A jegyek 325 fonttól, magyar árfolyamon úgy 120 ezer forinttól indulnak, ezért annyit kapunk:

háromfogásos vacsorát, élő zenekari zenét, Stallone-emléktárgyak árverésén vehetünk részt, speciális érkezést ígérnek az esemény kezdetére, Rambo-stílusban.

Ha ez sem hergelné kedves olvasóinkat arra, hogy azonnal utalják a pénzt az esemény szervezőinek, még egy csábító része van a történetnek:

profi fotózási élményt ígérnek a szervezők pusztán 850 fontért, ami úgy 310 ezer forintba fáj, cserébe kapunk egy hatalmas közös fotót a színésszel, amit alápingál egy arany színű tollal, és még képkeretbe is rakják azt.

Ez mindössze tíz embernek lesz elérhető, ennél olcsóbb díjszabás is van, csak persze extrák nélkül és sorban állással egybekötve.

Te is ilyen szerencsés lehetsz. – Fotó: Dave J Hogan/Getty Images for Lionsgate

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nemzetközi együttműködéssel folytatott titkos nyomozás révén felszámolták a világ egyik legnagyobb illegális online kereskedelmi portálját és letartóztatták feltételezett üzemeltetőit, három német férfit ? közölték idén májusban német illetékesek
2019-07-21 19:38:38 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
?Azt a fajta sokkot, amit a mellem elvesztése okozott, soha nem éreztem előtte?A mellrákon és mellamputáción átesett nők sok időt kénytelenek várni a plasztikai helyreállító műtétre
2019-07-21 19:16:23 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Minden jegy elkelt az U19-es kézilabda Európa-bajnokság vasárnapi döntőjére
2019-07-21 18:52:00 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Szerdán mi is írtunk róla, hogy a netet ellepték a felhasználók öregített fotói az ismét felkapott FaceApp nevű mobilalkalmazásnak köszönhetően, ami frissen készített szelfik vagy a telefonon tárolt fotók alapján alakít át arcokat
2019-07-21 18:44:40 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez