Egy éve ilyenkor: a legújabb szexrobot olyat tud, amire senki nem számított

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Egy éve ilyenkor: a legújabb szexrobot olyat tud, amire senki nem számított
A legújabb szexrobot olyat tud, amire senki nem számított

Napjaink technológiai fejlődése nemcsak az autógyártásra, az űrkutatásra és a mesterséges intelligenciák fejlesztésére van jelentős hatással, de olyan jóval elemibb területekre is, mint a szexuális élet, amit egyre több gyártó igyekszik feldobni egyre fejlettebb szexrobotokkal.

A legújabb szexrobot olyat tud, amire senki nem számított1,3 millió forintba kerül, de még csak nem is ez a legdurvább benne. Felpofozta a pap a keresztelőn síró babát ? videó

Bejárta az internetet az az alább is megtekinthető videó, amely egy keresztelő előtt készült Franciaországban.Nem véletlen, hogy csak az országot írjuk: a család kérésére nemcsak a felvételen szereplők nevét nem hozták nyilvánosságra, de azt sem, hogy melyik település melyik templomában készült a videó.

Felpofozta a pap a keresztelőn síró babát ? videóA család nem értékelte az atyai taslit. Szinte biztos, hogy eddig rosszul nyaltál

Amikor a férfi lecsúszik a nő lába közé és megcsókolja, onnan tudja, hogy jó úton jár afelé, hogy fantasztikus élményben részesítse a nőt, ha egyáltalán vágyik erre, és szívesen teszi. A nyalásnál sajnos nincs kifejezőbb szó erre, hogy rögtön magyarázkodással kezdjük, lehetne finomkodni a nyalakodással vagy a szájjal kényeztetéssel, de a nyalás talán az egyetlen olyan szó, amiről egyértelműen tudja mindenki, miről van szó.

Szinte biztos, hogy eddig rosszul nyaltálNem a hízelgésre gondolunk. Kisebb tömeg nézte és videózta az ablakban párjával hancúrozó férfit, aztán volt nagy döbbenet, amikor meglátták, kivel csinálja (18 )

Tucatnyi ember verődött össze Hongkongban egy jól kivilágított lakás előtt, hogy röhögcsélve nézze, ahogy egy pár szeretkezik, gyakorlatilag az ablakban. A kukkoló tömeg nevetgélve figyelte a Sheung Wan negyedben található lakásban zajló akciót, és persze többen a mobiljukkal videót is készítettek a nem mindennapi látványról.

Kisebb tömeg nézte és videózta az ablakban párjával hancúrozó férfit, aztán volt nagy döbbenet, amikor meglátták, kivel csinálja (18 )A kukkolók reakciója mindent elmond.
folytatás

Legkedveltebb hírek
A csinos műsorvezetőnek jól indult a hete
2019-07-24 11:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Bákó megye prefektusa nem indított pert Darmanesti ellen
2019-07-24 10:56:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Az adóhatóság előre szólt a vizsgálatról, de a szórakozóhelyek több mint felénél így is találtak szabálytalanságot
2019-07-24 10:55:41 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Lucero megszökik a fogságból de Diego megtalálja
2019-07-24 10:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez