Baji Balázzsal együtt érezheti magát olimpikonnak az utca embere

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Baji Balázzsal együtt érezheti magát olimpikonnak az utca embere

Baji Balázs világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó is csatlakozott a negyedik Budapest Urban Gameshez (BUG). Az utcalimpián megtelnek mozogni vágyó emberekkel a közterületek, terek és grundok, hogy bizonyítsák, a város a legnagyobb sportpálya. Az atléta lesz az augusztus 31-i esemény egyik arca és természetesen a versenyen is megméretteti magát.

Baji Balázs: Magyarországon később lettem ismert, mint külföldönA vb-bronzérmes gátfutó februárban súlyosan megsérült, majd átesett egy térdműtéten, bő két hónappal később még mindig mankóval jár. Lelki és fizikai gödörbe került, ahol volt ideje átgondolni múltat, jelent, jövőt.

Kevesen gondolnak bele, hogy profi sportolóként Baji Balázsnak ritkán van lehetősége arra, hogy kikapcsolódásképpen mozogjon, pedig a gátfutó hobbijaihoz tartozik a biciklizés és a horgászat.

Békéscsabán születtem, tíz fővárosban töltött év után pedig már budapestinek is érzem magam. Számomra a Hősök tere a város legkedvesebb pontja, lenyűgöz a méltósága. Ha a tér közepén állok, mindig elönt a büszkeség érzése. A sport mindent meghatározott az életemben. Megtanított arra, hogy tudatosan tervezzek, célokat állítsak magam elé. Ráébresztett, hogy a kemény munka gyakran nem elég, szükség van arra is, hogy az ember az adott pillanatban tudjon teljesíteni. Aki a sportban sikeres, az jó eséllyel az élet más területein is kitartó és céltudatos lesz

? tette hozzá a Baji, aki szívvel-lélekkel támogatja a városi sportmozgalmakat, legyenek azok profik, vagy amatőrök, kezdők, vagy haladók.

A Budapest 2019 Európa Sportfővárosa évad egyik kiemelt rendezvénye lesz az idei Budapest Urban Games, amelynek célja a városi sportközösségek építése, valamint a városi sportolás népszerűsítése. Minden esemény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A csapatok grundfociban és a streetballban mérethetik meg magukat, a futásra gyönyörű helyszínen, a Citadellán kerül sor, idén 5,5 / 11 / 21 kilométeres távokat gyűrhetnek le a jelentkezők.

Utcaolimpia lesz BudapestenAugusztus 31-én negyedszer rendezik meg a Budapest Urban Gamest (BUG).

A Duna átúszása minden évben a rendezvény egyik leglátványosabb eleme, erre az időszakra a hajóforgalmat is leállítják a folyó érintett szakaszán, hogy a több száz érdeklődő átélhesse, milyen érzés a belváros közepén átszelni a vizet.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Adás előtt: Feng Ya Ou kemény fába vágta a fejszéjét, ugyanis a Sztárban sztár leszek! egyik mesterének, Pápai Jocinak bőrébe bújik a színpadon
2019-09-21 09:00:28 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A dohányhoz hasonló státuszba kerül a cukor a fejlett világban: megtűrik, de kiemelt kockázatként kezelik, és korlátozzák a fogyasztását ? egyelőre szelíd eszközökkel
2019-09-21 09:00:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Ajánló - A Nagy Duett Best Of hétköznap délutánonként a Zenebutikon!
2019-09-21 09:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A rendőrök drogtanyára csaptak le, de a pincében talált berendezések az adóhatóságot is érdekelhetik
2019-09-21 08:57:58 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez