Hétvégi programajánló

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hétvégi programajánló
Kiállítás

A Vasarely Múzeum rendhagyó kiállítással emlékezik meg a holdraszállás 50. évfordulójáról. A szeptember 22-ig látható tárlat hihetetlen izgalmasan járja körbe a kérdést, miért és hogyan igéz meg minket ez a titokzatos égitest, ami a kozmikus idegenség legismerősebb arcaként kacérkodik velünk évezredek óta. A 20. század ugyan közelebb vitt minket a Hold kopár felszínéhez, de az így sem veszített semmit vonzerejéből és rejtélyességéből.

További információk a Vasarely Múzeum honlapján.

Mozi

Egy politikai vezető nem teheti meg, hogy csak úgy leáll egy civillel, hiszen rajta a világ szeme, és amúgy sincs ideje szerelmi ügyekkel foglalkozni. Aztán persze mégis mindig pontosan ez történik, ugyanis a Charlize Theron által játszott karaktere, aki az Egyesült Államok külügyminisztere szerelmi kalandba keveredik egy újságíróval.

Mit akar a legmenőbb női politikus ettől a nagypofájú újságírótól?Amíg nincs jobb romkom, a Csekély esély is megteszi.

Csekély esély (Long Shot), 2019, 125 perc, 6/10

Vidéki program

Karibi Táncház Siófokon: Salsa, Bachata, Merengue, Kubai Cha Cha, Reggaeton. Péntek délután a Karib térség több táncának alapjaival ismerkedhetnek meg azok, akik Siófokra látogatnak a Kálmán Imre Kulturális Központba. A rendezvény ingyenesen látogatható. További információk a rendezvény Facebook-oldalán.

Ezt pedig írd be a naptáradba

Luis Fonsi az Arénában augusztus 17-én. Jegyek és információk a Budapest Papp László Aréna honlapján.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Véres merényletek sorozatával próbálják megakadályozni a tálibok az elnökválasztást, két nap alatt közel ötven embert öltek meg
2019-09-19 09:10:07 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A bírósági pereket igyekszenek kiváltani a kamarák mellett működő egyeztető testületek
2019-09-19 09:00:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A házelnök a Reformátusok szárszói konferenciáján azt is felvázolta, hogy a legrosszabb kereszténydemokrata politika is jobb, mint a legjobb nem keresztény politika
2019-09-19 08:58:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az önkormányzati választásokra augusztus 24-én kezdődött el az aláírásgyűjtés
2019-09-19 08:20:47 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez