Fura kéréseket kap a brazil nő, aki a fenekéből él

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Fura kéréseket kap a brazil nő, aki a fenekéből él

A hátsójából, pontosabban a gömbölyded testrészről készített fotókból él Natalia Garibotto, a 26 éves, brazil Instagram-modell. A népszerű fotómegosztó oldalon több mint 1,3 millió követővel rendelkező nő azt mondja, a profilja működtetésében sokkal több munka van, mint a legtöbben gondolják, a siker pedig emberi kapcsolatokba kerül ? írja a Mirror című brit lap.

Natalia, aki üzleti jogból és vállalkozásmenedzsmentből diplomázott a Miami Egyetemen. Korábban egy ingatlan-, és vagyonkezelő cégnél dolgozott, de két éve már, kizárólag az Instagram-profiljából él meg, melyen szexi képeket oszt meg magáról, a legtöbbször a fenekéről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Natalia Garibotto (@nataagataa) által megosztott bejegyzés, Jún 1., 2019, időpont: 9:03 (PDT időzóna szerint)

Azt mondja, jelenleg, nagyjából 5 ezer dollárt (közel másfél millió forintot) keres egy posztjával, így évente 300 ezer dollár (majdnem 90 millió forint) körüli összeget keres az Instagramon. Ezen kívül azonban tőzsdei befektetésekből és a saját barnítóolaja forgalmazásából is van bevétele.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Natalia Garibotto (@nataagataa) által megosztott bejegyzés, Febr 4., 2019, időpont: 12:02 (PST időzóna szerint)

Garibotto azt mondja, a sikernek ára van. Egyrészt, a profilja menedzselése sokkal több munkával jár, mint a legtöbben gondolják. Rengeteget dolgozik azon, hogy a követői száma növekedjen, folyamatosan fenntartsa az érdeklődést a profilja iránt, és hogy minél előnyösebb szponzorációs szerződéseket kössön. Natalia keményen küzd az alakjáért, és a narancsbőr ellen, ezért minden nap három órát tölt az edzőteremben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Natalia Garibotto (@nataagataa) által megosztott bejegyzés, Máj 20., 2019, időpont: 12:07 (PDT időzóna szerint)

A rajongóitól több száz házassági ajánlatot kap naponta, de vannak, akik egészen fura dolgokat kének tőle. Volt, aki a fürdővizét szerette volna megvenni, ki tudja, milyen céllal. A fiatal nő sok barátját veszítette el, mióta sikeres lett. Főleg olyanokat, akik megsértődtek rá, már nem volt hajlandó állandóan róluk is posztolni. A családja azonban nagyon büszke Nataliára, bár néha akadnak viták, amikor merészebb képeket posztol.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Barbarát mélyen érinti Roland és Tünde eljegyzése, miközben Dóra visszanyeri Kardos eljátszott pénzét
2019-08-22 03:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Csajok, pasik, Balaton több, egymástól különálló történetet dolgoz fel, de az események kiindulópontja ugyanaz: barátok, barátnők ? tehát csajok és pasik érkeznek a Balatonra és igyekeznek kimaxolni a vakációt
2019-08-22 00:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Új résszel folytatódik az Áll az alku csütörtökön 21
2019-08-22 00:01:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: Jesse V. Johnson Szereplők: Tony Jaa, Tiger Hu Chen, Scott Adkins, Iko Uwais, Cel
2019-08-21 23:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez