Csókakői kutyatámadás: vissza akarhatták lopni gazdái a rottweilert

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Csókakői kutyatámadás: vissza akarhatták lopni gazdái a rottweilert

Ki akarták lopni gazdái a karanténból azt a rottweilert, amely egy kétéves kislányra támadt két héttel ezelőtt Csókakőn ? írja a Feol.hu.

A település polgármestere, Fűrész György számolt be arról, hogy döbbenetes jelzést kapott attól az alapítványtól, ahol a kutyát őrizték: egyik gazdája megjelent a telepen gyerekestül, rendőrautóval, két civil ruhás rendőr kíséretében, és közölték, hogy elviszik az állatot, mert rendőrkutya lesz belőle. Az alapítvány munkatársa azonnal felhívta a helyi kapitányságot, ahol természetesen nem tudtak semmit erről.

Ám a kutya gazdája újra próbálkozott: egy magát börtönőrnek kiadó férfival jelent meg, aki persze semmilyen határozatot nem tudott felmutatni, ami alapján intézkedne. Amikor megkérdezték, hogy mégis mire kellene a rottweiler, azt felelte: van olyan szituáció, amikor gyerekre kell kutyát küldeni, és erre tökéletes ez az állat, hiszen már támadt gyerekre. Az alapítvány értesítette a rendőrséget, ekkor elmentek.

A rendőrség belső vizsgálatot indított a magukat rendőrnek kiadó, rendőrautóval érkező személyek miatt, akikről a helyi kapitányságon semmit nem tudnak. A rottweilert azóta elaltatták.

Az alapítvány szerint egyébként a kutya gazdája az állat elszállításakor egy vállrándítással intézte el a támadást, azt mondta, van olyan, hogy kiszökik egy kutya, és kifizetik, amit kell. (Fotó: Rendőrség)

folytatás

Legkedveltebb hírek
Borotválkozás közben jutott eszembe, hogy kedd van, és ha kedd, akkor meg kell látogatnom Ernát, igencsak meglepődtem, mert az elmúlt három évben még egyszer sem felejtettem el a keddet és Ernát, kicsit szégyelltem magam, de nem volt időm az érzelmekre, pontban kilenckor Ernánál kellett lennem, sietnem kellett, sosem szerette a késést, fogtam hát a szemöldökcsipeszét, és kitépkedtem a hosszú orrszőreimet, Erna ugyanis undorodik az orrszőrtől, a fájdalomtól könnyeztem, nem is hullik a hajam, gondoltam, csak átnő a fejemen keresztül az orromba, aztán zuhanyoztam, befújtam magam sprayjel, és azt a zakómat vettem fel, amit huszonhat éve vásároltunk Ernával, amikor végre kineveztek igazgatóhelyettesnek, vigyáztam rá, drága darab, Erna büszke volt, az elegáns pesti nagyáruház ruhaüzletében azt mondta, mikor kijöttem a próbafülkéből: ?Igen, ez az, ez már nem Nyelvtan Náci magyar- és történelemtanár, hanem Horváth Ignác gimnáziumi igazgatóhelyettes!?  Generációk jöttek és mentek, de engem mindenki így hívott a hátam mögött: Nyelvtan Náci, nemcsak a diákok, a tanártársaim is, gyűlölöm ezt a nevet, de hát ki szereti a gúnynevét, tény, hogy néhányszor csúnyán túlreagáltam néhány ?dícséretet? és ?muszályt?, sőt A magyar helyesírás szabályai 12
2019-08-24 09:26:52 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Ég a Föld tüdeje az Amazonas mentén és Szibériában, az egyre sürgetőbb nemzetközi fellépést helyi politikai érdekek hátráltatják
2019-08-24 09:25:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A XIX. században még földünkön is bőven voltak feltérképezetlen, fehér foltok, az els
2019-08-24 08:55:16 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Győr-Ménfőcsanakról érkezett a bejelentés a rendőrségre csütörtökön este kilenc után, hogy az utcán egy ittas férfi megvert egy gyereket ? írja a Police
2019-08-24 08:52:31 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi 2019
2019-08-24 08:46:53 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Egy 2009-es rendelet alapján nagy összegű bírságot helyezett kilátásba a kutyatulajdonosoknak a belvárosi önkormányzat
2019-08-24 08:43:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez