Kasza Tibi: Szégyenlős fiú voltam

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kasza Tibi: Szégyenlős fiú voltam

Bár idegenkedik a strandoktól, szegedi születése révén Kasza Tibi mégis nagy vízimádó. így a népszerű előadó az uszodák vagy wellnessközpontok helyett inkább otthonában lazít a nagy nyári melegben is. Nem csoda, saját jakuzzijában nem kell idegenekhez alkalmazkodnia kikapcsolódás közben.

?A nagyszüleimnek Kunfehértón volt egy pici nyaralója, így sokszor jártunk arrafelé a tesómmal, ott teltek a nyarak, elég sok időt töltöttünk náluk. A víz közelsége adott volt, akárcsak a szülővárosomban? ? avatott be korai emlékeibe Kasza Tibi. ?Szegedi gyerek vagyok, a Tisza miatt az ember vonzódik a vízhez. Igazi vízisportos város, úszni is, vízilabdázni is beírattak minket a bátyámmal. Bár nem lettünk profik, de egy ideig szegedi színekben játszottunk.?

A népszerű zenésznek azonban egész életét meghatározzák a vízilabdás évek. ?Két év után kiderült, hogy nem ez az én utam, de sokat köszönhetek ennek az időszaknak. Azóta is nagyon magabiztosan érzem magam a vízben, olyannyira, hogyha valaki bepánikol körülöttem, könnyedén tudok neki segíteni. Volt már példa hasonló esetre, amikor mély vízből kellett kivinnem valakit a partra? ? mesélte Tibi, aki azt is elárulta, hogy egyszer a tengerből kellett kimentenie egy embert.

A zenész, bár jó úszó, és imádja, ha ázhat a vízben, mégis ritkán választja a nyilvános fürdőket. ?A strandokhoz valahogy sosem vonzódtam, szégyenlős fiú voltam, nem szívesen mászkáltam fecskében mások előtt. Én emiatt szeretem nagyon a jakuzzit, nemrég a Wellistől szereztem be egyet. Képes vagyok akár korábban felkelni, hogy itt ihassam meg a reggeli kávémat, ott olvashassam el a híreket. Nekem az a pihenés csúcsa, amikor este kiülök egy deci borral, csak ott vagyok csendben, élvezem a hangulatfényeket. Egy új szempont, hogy a kislányom is imádja, rengeteget pancsolunk együtt. Nekünk ez megadja azt az élményt, hogy otthon nyaralunk. Nem akarsz mindenáron elmenni, mert otthon meg tudod élni a víz közelségét? ? tette hozzá Kasza Tibi, aki már másodszor szavazott bizalmat a Wellisnek.

The post Kasza Tibi: Szégyenlős fiú voltam appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Mármint persze nem a valóságban, hanem az Antlers című film előzetesében
2019-08-21 14:12:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A világ elsőrangú, legnagyobb elismeréssel járó londoni székhelyű gasztronómiai világversenyén, a GREAT TASTE AWARDS 2019-en egy magyar kézműves csokoládé manufaktúrában készült praliné nyerte el a Great taste három aranycsillagát
2019-08-21 12:00:26 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
2019-08-21 09:44:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A hírek szerint a Disney és a Sony nem tudott megegyezni a közös folytatásról
2019-08-21 08:41:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez