Bella Thorne csinált egy pornót a Pornhubnak

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Bella Thorne csinált egy pornót a Pornhubnak

Az egykori Disney-sztár, Bella Thorne egészen váratlan dolgot jelentett be. Mint a New York Post beszámol róla, rendezett egy pornófilmet, amit hamarosan bemutatnak egy német filmfesztiválon, aztán pedig felkerül az Pornhubra, és prémium előfizetéssel megtekinthető lesz. A főszerepet két pornósztár alakítja, Abella Danger és Small Hands, a címe Her & Him, vagyis az ő szó angol férfi és női megfelelője, a Pornhub elnöke, Corey Price így írta le:

A Her & Him egy modern, szexuálisan explicit, a Rómeó és Júliához hasonlító ábrázolása szerelmesekről, akiknek féktelen a szexuális vágyuk egymás iránt.

Price továbbá dícsérte Thorne-t, hogy mennyi ötletet és kreativitást vitt a filmbe. Ő elmondta, hogy fura volt számára először olyan forgatáson lenni, ahol konkrét szex történik, és nem csak eljátszva van.

A forgatás nagyon érdekes volt, mert valódi dugás volt a forgatás helyszínén, amit még sose forgattam egyáltalán. Nagyon szórakoztató volt a környezet ettől.

Elmondta, hogy a filmje azt próbálja megmutatni, hogyan képesek folyamatosan cserélődni a szerepek egy kapcsolatban szexuálisan domináns és alárendelt között, továbbá nem érti azokat, akik húzzák az orrukat a pornóra.

Ha azt gondolod, hogy a pornó kínos, nagyon sajnálom, hogy kellemetlenül érzem magad tőle, de ha emberek rendben vannak vele, akkor ne érd el, hogy kínosan érezzék magukat tőle.

Kiemelt kép: Hollywood To You/Star Max/GC Images

folytatás

Legkedveltebb hírek
A legnagyobb számban a GINOP-6.1.6-17 kódszámú ?munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és k&oum
2019-08-22 20:37:41 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A szegedi kajak-kenu világbajnokságon az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta páros kizárása volt a nap legszomorúbb fejleménye magyar szempontból
2019-08-22 20:18:33 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Felborult és meghalt egy motoros Tarcalnál csütörtök este ? közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel
2019-08-22 20:17:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A modell idei új hobbija a kertészkedés, terméseiről pedig rendszeresen posztol is
2019-08-22 20:12:40 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez