így játszotta ki anyját a tini, miután eltiltották a mobiljától

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Egy élelmes tinédzser az okos otthoni eszközök nyújtotta előnyöket hívta segítségül, miután édesanyja elkobozta tőle mobiltelefonját. A 15 éves Dorothy hatalmas rajongója az énekesnő Ariana Grandének, és több ezer követője van a Twitteren, akiket semmiképp nem akart magára hagyni. Többek közt Nintendo konzoljait, a nagybátyja iPadjét, és a család LG okoshűtőjét hívta segítségül ahhoz, hogy az internet népéhez szólhasson.

Dorothy elmondása szerint azzal érdemelte ki a drasztikus kütyümegvonást, hogy egyik nap főzés közben figyelmetlen volt és majdnem felgyújtotta a konyhát, ezért az édesanyja minden elektronikus eszközét elvette annak érdekében, hogy nagyobb odafigyelésre tanítsa.

A lány ezután teljesen kétségbeesett, hogy nem tud majd foglalkozni a rajongói Twitter-oldalával, ezért gyorsan értesítette követőit arról, hogy eltiltották a mobiljától. Ezután egy újabb tweet jelent meg a neve alatt, de ezt már látszólag az édesanyja tette közzé. ?Láttam, hogy Dorothy a Nintendóján használja a Twittert. Ez a fiók hamarosan törölve lesz? – szólt a bejegyzés.

hey guys omg. my mom is at work so i’m looking for my phone. wish me luck. lov u #Mii #MiiMaker #WiiU pic.twitter.com/BaaAWUUjoV

? dorothy (@thankunext327) August 6, 2019

Ezután Dorothy üzent egy Nintendo Wii-n keresztül, miszerint már a Nintendo DS-t is elvették tőle, így nincs más választása, mint ezt az eszközt bevetni. Később már arról írt, hogy megtalálta a DS-t, este pedig egy barátjánál lesz, így aktív tud lenni a neten.

#WiiU pic.twitter.com/9q09xxW2QR

? dorothy (@thankunext327) August 5, 2019

Következő fordulatként miután az édesanya már minden Nintendót elvett tőle, Dorothy az LG Smart okoshűtőről jelentkezett be a közösségi oldalra. ?A hűtőmhöz beszélek, mi a fene? ? írta.

I do not know if this is going to tweet I am talking to my fridge what the heck my Mom confiscated all of my electronics again.

? dorothy (@thankunext327) August 8, 2019

Az LG még nem kommentálta a hírt, de a gyártó weboldala szerint a modell valóban lehetővé teszi a Twitter használatát, és a közzétett tweetnél is látható, hogy ilyen eszközről írták.

Miután a kütyükálvária híre elterjedt a neten, Dorothy tweetjei több mint 12 ezer továbbosztást kaptak, és maga a Twitter is felfigyelt a kislányra, ezért elindították a #freedorothy (szabadítsátok fel Dorothy-t) hashtaget, amit az LG is továbbosztott.

Dorothy-t a The Guardian újságírója is megkereste, de a kislány egyelőre még nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy anyukája mikor szünteti meg a techbojkottot. ?Lehet, hogy csak késve tudok válaszolni, mert nehéz olyan eszközt találnom, amin twitterezhetek? ? írta a portálnak. Mi azonban ezek után cseppet sem féltjük.

(Kiemelt kép: iStock)

Megnéztük a luxusházat, amelyben minden okos és nagyon dizájnosA madridi LG Innofesten egy helyen láthattuk a cég összes olyan kütyüjét, amelyik fontos. Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei így játszotta ki anyját a tini, miután eltiltották a mobiljátólSokan már most gyűlölik a YouTube újításátForradalmi aksival rukkolhat elő a Samsung
folytatás

Legkedveltebb hírek
Elutasította a kaliforniai szövetségi bíró az Apple fellebbezését, így már folytatódik a csoportos per, amelyet a MacBookok megbízhatatlannak talált pillangómechanikás billentyűzete miatt kezdeményeztek a felhasználók
2019-12-09 21:33:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Ahogy arról korábban már beszámoltunk Európa néhány országában már elindult a Samsung Galaxy S10 telefonok frissítése Android 10-re / One UI 2 kezelőfelületre, és végre Magyarországon is megkezdődött a szoftvercsomag elérhetővé tétele
2019-12-09 21:13:38 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Kitört a fehér-szigeti vulkán hétfőn Új-Zélandon, a rendőrség legfrissebb tájékoztatása szerint a természeti csapásban legalább öt ember meghalt, és kétszámjegyűre tehető az eltűntek száma
2019-12-09 20:17:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Magyar, cseh és lengyel vétó miatt bukott el korábban a terv, hogy az EU 2050-ra klímasemleges legyen
2019-12-09 20:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A kis eszközök december 6-án startoltak Új-Zélandról
2019-12-09 19:07:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az amerikai szigor után Kína is hasonló lépésre szánta el magát: kisöprik a külföldi szoftvereket és hardvereket az állami intézményekből
2019-12-09 19:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez