Ilyen károkat okozhatnak az eltitkolt feszültségek (x)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ilyen károkat okozhatnak az eltitkolt feszültségek (x)

Nyomasztó titkaink beteggé tehetnek

?Olyan ciki magamról beszélni, nem akarok gyengének tűnni? ? sokan gondolkodunk így, ezért gyakran a szőnyeg alá söpörjük a problémáinkat, elhallgatjuk a bánatunkat, és úgy teszünk, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Pedig a tartós feszültséget a testünk idővel megsínyli, betegségek alakulhatnak ki. Gyakran túlzottan meg akarunk felelni a munkahelyünkön, megesik, hogy nagyobb teher hárul ránk, mint amit el tudunk viselni, és sokunkat nyomasztanak megoldatlan családi problémák. Fontos, hogy legyen valaki, akivel őszintén beszélhetünk a gondjainkról, és jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogyan tudjuk oldani a feszültséget. Időnként muszáj ellazulnunk egy kicsit, mert ha úgy teszünk, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, illetve kimerülten is hajszoljuk magunkat, előbb vagy utóbb biztosan betegek leszünk. Kezdetben csak azt vesszük észre, hogy fáj a gyomrunk, szorít a mellkasunk vagy fáj a fejünk. Ezek olyan intő jelek lehetnek, amelyeket mindenképpen érdemes komolyan venni.

Egyre fiatalabb korban jelentkezik a szívroham

Az állandó feszültségben élőket 34 százalékkal nagyobb eséllyel érintik szívkoszorúér-problémák, ki vannak téve a gyomorfekély veszélyének, és tartósan magassá válhat a vérnyomásuk. A fel nem dolgozott, levezetetlen feszültség szívrohamot is okozhat, amely egyre fiatalabb korban jelentkezik, főleg az állandó teljesítménykényszerben élőknél. Kialakulhatnak alvászavarok, hiszen a meg nem oldott, eltitkolt problémáink az éjszaka is tovább gyötörhetnek. Az álmatlanságban szenvedők pedig nemcsak a munkahelyükön teljesítenek rosszabbul, hanem fásultabbakká válhatnak. Gyengébb lesz az immunrendszerük, kevésbé tudnak koncentrálni. Vizsgálatok bizonyítják, hogy a tartósan feszültségben élők sokkal könnyebben betegszenek meg.

Segíthetnek a gyógynövények

Bizonyos altatók és nyugtatók használata átmenetileg jó szolgálatot tehet, ám hosszú távon függőséget okozhatnak. Segíthet egy gyógynövényes gyógyszer, ami a szintetikus tablettákkal ellentétben nem okoz függőséget és hozzászokni sem lehet. A Sedacur forte három jól ismert gyógynövény, a valeriána, a komló és a citromfű kivonatának kombinációját tartalmazza. Oldja a feszültséget, éjszaka pedig segíti az alvást. A Sedacur forte csökkenti a feszültséget és az ingerlékenységet, lerövidíti az elalvás idejét és javítja az átalvás minőségét. Hozzászokni nem lehet, függőséget nem okoz, és nincs negatív hatással az autóvezetéshez szükséges képességekre sem. A Sedacur forte vény nélkül kapható a patikában.

Vény nélkül kapható gyógyszer

 

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!
folytatás

Legkedveltebb hírek
A fehéroroszországi politikai üldözöttek támogatását célzó ötpontos programot ismertetett pénteken a szejmben Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő
2020-08-14 18:57:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Zivatarveszély miatt csaknem az egész országra figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat
2020-08-14 18:49:03 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A napokban hivatalosan is újabb, méghozzá igen különleges taggal bővült a mai Magyarország területén egykoron élt állatok köre
2020-08-14 18:45:17 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A 39 éves színésznő tavaly májusban hozta világra első gyerekét, de hosszú út vezetett odáig
2020-08-14 18:30:34 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez