Büszkén mutogatja nemi szervét egy pucér férfi a Google Térképen

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Büszkén mutogatja nemi szervét egy pucér férfi a Google Térképen

Az internet lehet, hogy teli van a Google Utcakép (Street View) szolgáltatásában talált bizarr, vicces és megdöbbentő életképekkel, de úgy tűnik, mindig lesz egy újabb, amin nevethetnek vagy meghökkenhetnek az emberek. Most az észt elu24 portál egyik figyelmes olvasója szúrta ki, hogy a Paralepa rand nevű strand nevére keresve egy teljesen meztelen férfi képe is felbukkan a környéken készített Google Utcakép felvételek közt, legegyszerűbben ezen a linken lehet megcsodálni a művet, amit egy cenzúrázott screenshot formájában is megörökítettünk az utókornak.

A szelfibottal lőtt, 360 fokos felvételt közelebbről figyelembe véve viszont feltűnik, hogy nem készülhetett a feltüntetett helyszínen, mivel a területen egyáltalán nem nőnek pálmák, míg a férfi mögött jól láthatóan vannak ilyen növények – mutatott rá az észt portál.

Kérdés, hogy akadt ez fenn a rendszeren. Forrás: Google Maps

Ugyanennek a férfinak a meztelen fotói egyébként más pontokon is felbukkannak a Google Utcaképben világszerte, köztük Thaiföldön, Finnországban, Uruguayban és Romániában. Az egyik képen egy angol nyelvű táblát is tart a kezében, amiben egy nudista strand jelzése látható, ez alapján feltételezhető, hogy egy külföldi nudistáról van szó. Az egyelőre kérdéses, hogy valójában hol készültek a fotók és hogy a Google miért társítja azokat hibás lokációkhoz.

Kevesen tudják a szolgáltatással kapcsolatban, hogy az okostelefon-tulajdonosok közül bárki tölthet fel képeket az adatbázisba, sőt még 360 fokos felvételek készítésére is van lehetőség a Street View appon keresztül, amihez itt találunk segítséget. A Google számára viszont időbe telik, mire kiszúrja a nem odaillő tartalmakat.

Ha pedig már Google Térkép, akkor hazai érdekesség, hogy a Google április és május folyamán frissítette Magyarország legnagyobb városainak utcaképét.

Az arcát kitakarták, de a boldogan lóbált nemi szerv ott maradt a Google TérképenA Google villámgyorsan módosított az utcaképen, de a liverpooli férfi akcióját egy videó megörökítette az utókornak. Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Büszkén mutogatja nemi szervét egy pucér férfi a Google TérképenTöbb mint egymillió felhasználó adataihoz férhetett hozzá bárkiItt vannak a legjobb Google-funkciók, ha utazni készül
folytatás

Legkedveltebb hírek
Szeptemberben a GKI konjunktúraindexe két és fél éve nem látott szintre esett, ezen belül az üzleti
2019-09-23 05:30:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Mindemellett kettősfronti hatás terheli a szervezetünket
2019-09-23 05:20:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Fokozzuk a hangulatot, mert a szórakoztatás nem áll le
2019-09-23 04:15:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: Douglas McGrath Szereplők: Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan, Greg Kinnear, Ch
2019-09-23 01:25:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Windows 10 négy évvel az indulása után először több mint 50%-os piaci részesedéssel rendelkezik az asztali számítógépek és laptopok között
2019-09-23 00:35:52 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Rendező: Kohl Glass Szereplők: Tammin Sursok, Aubrey Reynolds, Ashley Newbrough, Rocky Mye
2019-09-23 00:20:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez