Büszkén mutogatja nemi szervét egy pucér férfi a Google Térképen

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Büszkén mutogatja nemi szervét egy pucér férfi a Google Térképen

Az internet lehet, hogy teli van a Google Utcakép (Street View) szolgáltatásában talált bizarr, vicces és megdöbbentő életképekkel, de úgy tűnik, mindig lesz egy újabb, amin nevethetnek vagy meghökkenhetnek az emberek. Most az észt elu24 portál egyik figyelmes olvasója szúrta ki, hogy a Paralepa rand nevű strand nevére keresve egy teljesen meztelen férfi képe is felbukkan a környéken készített Google Utcakép felvételek közt, legegyszerűbben ezen a linken lehet megcsodálni a művet teljes valójában, amit csak egy cenzúrázott screenshot formájában szúrunk be most a cikkünkbe.

A szelfibottal lőtt, 360 fokos felvételt közelebbről figyelembe véve viszont feltűnik, hogy nem készülhetett a feltüntetett helyszínen, mivel a területen egyáltalán nem nőnek pálmák, míg a férfi mögött jól láthatóan vannak ilyen növények – mutatott rá az észt portál.

Kérdés, hogy nem akadt ez fenn a rendszeren. Forrás: Google Maps

Ugyanennek a férfinak a meztelen fotói egyébként más pontokon is felbukkannak a Google Utcaképben világszerte, köztük Thaiföldön, Finnországban, Uruguayban és Romániában. Az egyik képen egy angol nyelvű táblát is tart a kezében, amin egy nudista strand jelzése látható, ez alapján feltételezhető, hogy egy nudistáról van szó. Az egyelőre kérdéses, hogy valójában hol készültek a fotók és hogy a Google miért társítja azokat hibás lokációkhoz.

Kevesen tudják a szolgáltatással kapcsolatban, hogy az okostelefon-tulajdonosok közül bárki tölthet fel képeket az adatbázisba, sőt még 360 fokos felvételek készítésére is van lehetőség a Street View appon keresztül, amihez itt találunk segítséget. A Google számára viszont időbe telik, mire kiszúrja a nem odaillő tartalmakat.

Ha pedig már Google Térkép, akkor hazai érdekesség, hogy a Google április és május folyamán frissítette Magyarország legnagyobb városainak utcaképét.

Az arcát kitakarták, de a boldogan lóbált nemi szerv ott maradt a Google TérképenA Google villámgyorsan módosított az utcaképen, de a liverpooli férfi akcióját egy videó megörökítette az utókornak. Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Erre panaszkodnak leginkább a magyar netezőkBüszkén mutogatja nemi szervét egy pucér férfi a Google TérképenTöbb mint egymillió felhasználó adataihoz férhetett hozzá bárki
folytatás

Legkedveltebb hírek
Még hosszú ideig tarthat az Apple vs. Epic Games-ügy, legalábbis ez rajzolódik ki a jogi vita hétf&
2020-09-29 15:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
79 éve, 1941. szeptember 29-30-án német SS-katonák a Kijev melletti Babij Jar szakadékban több
2020-09-29 14:54:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Az Apple őszi szokásos eseménye idén eltért a hagyományoktól, szeptember 15-én csak az Apple Watch 6-ot és az új iPad Air készülékeket mutatták meg, holott már mindenki tűkön ülve az új iPhone 12 modellekre kíváncsi
2020-09-29 14:36:00 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Az Európai Űrügynökség (ESA) tudósai szerint négy tó is van a Mars felszíne alatt
2020-09-29 14:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
89 éve, 1931. szeptember 29-én született Anita Ekberg, Fellini több mint fél évszázada készült
2020-09-29 13:50:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Pályázatot hirdetett a NASA, hogy megoldja a későbbi Hold-missziók áramellátását
2020-09-29 13:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez