Babos Timi nagyot küzdött, majd hirtelen elfogyott

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Babos Timi nagyot küzdött, majd hirtelen elfogyott

Babos Tímea remek rajtot vett a Vancouverben zajló 100 ezer dollár (28,9 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán, az első, a második és a harmadik fordulóból is továbbjutott, amilyenre egyesben elég rég volt példa.

A világranglistán 125. helyezett magyar játékos szombaton a harmadik helyen kiemelt spanyol Sara Sorribes Tormval találkozott (89.), majd kapott ki másfél órás meccsen, egy szoros és egy meglepően sima szettben.

A 61 perces első szettben a magyar játékos háromszor 30-ra, majd a hetedik gémben nagy csata után 40-re nyerte el ellenfele szerváját. Timi négyszer került brékelőnybe, de csak 4:3 után jutott el gémlabdáig adogatóként. Sajnos mindkét esélyt hárította Sorribes Tormo, majd a kilencedik gémet 15-40-ről nyerte meg. Ezután a 3. helyen kiemelt spanyol játékos 30-ra hozta a szerváját, így lezárult a nyitó felvonás ? számolt be a magyar játékos honlapja a részletekről.

A második szett már egyoldalúan alakult. Sorribes Tormo brékelt 40-re, majd 2:0 után 0-40-ről mentette meg az adogatását. A folytatásban Timi lelkileg alighanem feladta, mert összesen írd és mond, két labdamenetet nyert.

ODLUM BROWN VANOPEN (100 000 DOLLÁR, KEMÉNY PÁLYA), EGYES, ELŐDÖNTŐ

Sara Sorribes Tormo (spanyol, 3.)-Babos Tímea 6:4, 6:0

folytatás

Legkedveltebb hírek
Müller Cecília közlése szerint minden gyanús esetben elvégzik a vizsgálatot
2020-10-01 21:13:32 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez