Marton Adriennek laptopból elemezték a horoszkópját: előző életében Edvin Marton a fia volt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Marton Adriennek laptopból elemezték a horoszkópját: előző életében Edvin Marton a fia volt

Megint volt új epizódja a Life-on futó Utazás a lelked körül című lélekbúvár-műsornak, a mostani vendég pedig a gasztroblogger és műsorvezető Marton Adrienn volt. A Peller Mariannal való beszélgetésből az is kiderült, Marton annyira szereti a férjét, Edvin Martont, hogy elsírja magát, ha csak rágondol, legalábbis az adás ezen pontján majdnem megtörtént vele mindez.

Ezt követően jön a műsor érdekesebb része, mikor edzett szakemberek vagy kártyákból vagy horoszkópból jósolnak a vendégnek. Martonnak a horoszkóp jutott,

a védikus asztrológus pedig laptopból olvasta fel elemzéseit:

A szűz aszcendensnek igazából két fontos fejlődési irány van: az egyik, hogy a testtudatosságot, az egészséget, az egészséges ? akár táplálást, amivel te foglalkozol ? hogy ebben haladj, ebben fejlődj, ebben fejleszd magadat. A szűz aszcendensnek a másik pályája arról szól, hogy mindig hasznos akar lenni, nagyon tevékeny, mindig segíteni akar, nyüzsögni akar

? mondta az asztrológus az egészséges táplálkozást hirdető gasztrobloggernek, aki amúgy temérdek dolgot csinál a blogolás, a tévézés, a fotózás és egyéb dolgok mellett.

Majd kiderült:

már nem a születési családja a fontosabb Martonnak, hanem a férje és a gyerekei, jól tud csoportot tud toborozni a munkája kapcsán, előző életükben már találkoztak férjével, de akkor a hegedűművész az ő gyereke volt.

Kiemelt kép: YouTube

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nézd meg a TechGuru legújabb részét!
2019-09-21 10:45:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez