Újrahasznosított műanyag palackokból született a Converse legújabb kollekciója

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Újrahasznosított műanyag palackokból született a Converse legújabb kollekciója

A Converse Renew Canvas kollekció a már ikonikussá vált Chuck Taylor All Star cipők megjelenését és érzetét adja vissza, ám ezúttal a lábbelik vászon része 100 százalékig újrahasznosított műanyag palackokból előállított poliészterből készült.

A Converse Renew Canvas a brand első olyan kollekciója, amely a Converse új stratégiáját tükrözi, miszerint új, innovatív és fenntarthatóbb módszereket dolgoznak ki a termékek előállítására ? kezdve a már jól ismert Chuck Taylor All Star és a Chuck 70 modellekkel.

A Converse új rPET fonalát úgy fejlesztették ki, hogy az eddig használt pamutvászon tulajdonságaival rendelkezzen. Ráadásul az új kollekció darabjainak színállásai ? a Moss Green, Ozone Blue, Wheat, Pale Putty, Black és Jade Stone – is a természetet hozzák közelebb a cipők viselőihez.

Miközben az újrahasznosított anyagok felhasználásával a környezettudatosabb élet mellett teszi le voksát a Converse, az ikonikus cipő klasszikus megjelenése mit sem változik.

A Renew Canvas már elérhető a Converse márkaboltokban.

Termékjellemzők:

Chuck Taylor All Star Az eredeti vászon érzete, 100% újrahasznosított poliészterből készült felső résszel, amit műanyag palackokból állítottak elő. Újrahasznosított poliészter fűzők Minimalista Chuck Taylor All Star címke és fűzőlyukak Jellegzetes pöttyös gumitalp Chuck 70 Az eredeti vászon érzete, 100% újrahasznosított poliészterből készült felső résszel, amit műanyag palackokból állítottak elő. Újrahasznosított poliészter fűzők Hímzett Chuck Taylor All Star címke és fűzőlyukak Jellegzetes pöttyös gumitalp

The post Újrahasznosított műanyag palackokból született a Converse legújabb kollekciója appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A szezonális allergiától szenvedő egyéneknek az évszakok változásával folyamatosan új allergénekkel kell megküzdeniük
2019-09-22 10:51:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Ő volt Django, a spegettiwesternek legnagyobb sztárja, aki a magyaroknak már örökre Árpád vezér marad a Honfoglalásból
2019-09-22 08:26:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Bűbájos romantikus történet Jojo Moyes és Marian Keyes rajongóinak: Minnie Darke most megjelent könyve, a Megmondják a csillagok
2019-09-21 14:23:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez