ITB TOP 25: idén is élmezőnyben az Invitech szakembere

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
ITB TOP 25: idén is élmezőnyben az Invitech szakembere

Az infokommunikációs szektorban kiválasztott 50-es jelöltlistát egyrészt a szakmai zsűri értékelte, másrészt pedig az ITB néhány éve egy új, objektív mérőeszközt is alkalmaz az értékelő rendszerükben. Ennek része a közösségi médiafelületeiken mérhető sikerráta, valamint az eseményeiken való szereplések visszacsatolása is. A végleges rangsor felállításakor most is szerepet játszottak az elmúlt egy év üzleti sikerei is.

Lassan már hagyomány, hogy az Invitech eredményesen szerepel az IT Business éves díjátadó gáláján, ahol a legsikeresebb infokommunikációs projekteket és vezető szakembereket ismerik el. Idén is így történt: a héten megrendezett eseményen a szakmai zsűri és a közönségszavazás együttes eredménye alapján Marton László, az Invitech vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese a TOP 25-ös listán a 10. helyezést érte el.

Marton László

A vállalat szakmai elismertségét is kifejező helyezés jelentőségét növeli, hogy idén a szokásosnál is erősebb volt a mezőny. A teljes lista az ITBusiness.hu oldalon található.

Marton László idén június óta az Invitech vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese. Feladatköre kiterjed az üzleti ügyfelek részére biztosított távközlési és IT-szolgáltatások értékesítésére, valamint a teljes körű ügyfélkapcsolati tevékenység irányítására.

A szakember az elmúlt időszak legfontosabb eredményének az egységes értékesítési szervezet kialakítását tekinti. Ennek részeként valósult meg az iparág-specifikus nagyvállalati fókuszterületekre koncentráló működés, továbbá létrejött a hatékony középvállalati értékesítést célzó egységes modell. Mindezek eredményeként az iparági átlagot meghaladó növekedést sikerült elérni a megcélzott ügyfélszegmensekben.

Marton László korábban meghatározó szerepet töltött be az Invitech informatikai kompetenciájának megteremtésében és az infokommunikációs szolgáltatások bevezetésében. Majd éveken keresztül irányította a társaság nagyvállalati és kormányzati értékesítési tevékenységét, mely később kiegészült a középvállalati szegmens ügyfélkörével is.

Gyülekeznek a felhők a kkv-szektor felett ? és ez jó hír50 százalékkal bővült a felhőszolgáltatások piaca Magyarországon.

Kiemelt fotó: iStock

folytatás

Legkedveltebb hírek
Luciano-t és Jose-t nagyon megviseli Catelina betegsége, ezért elhalasztják az esküvőt
2020-02-19 17:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ganxsta Zolee nyelvét mintha csak felvágták volna a vasárnapi show-ban! A rapper találó beszólásai u
2020-02-19 16:53:57 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Bálizs Anett egyenesen az edzőteremből posztolt képet közösségi oldalán
2020-02-19 16:50:27 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Hallottad?
2020-02-19 16:45:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A tűzoltóknak be kellett törniük a vezetőoldali ablaküveget, hogy bejussanak a teherautó kabinjának belsejébe, mivel a járművet bezárták
2020-02-19 16:42:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez