Borics nem hallgatott edzőire, inkább péppé verte ellenfelét

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Borics nem hallgatott edzőire, inkább péppé verte ellenfelét

Borics Ádám megőrizte veretlenségét és az amerikai Pat Curran elleni második menetben elért TKO-val bejutott a Bellator pehelysúlyú Grand Prix-sorozatának negyeddöntőjébe.

A 26 éves magyar elárulta, a meccsen abszolút figyelmen kívül hagyta a saját stábja intelmeit, és minden vágya az volt, idő előtt eldöntse a küzdelmet. A kaliforniai San Joséban rendezett Bellator 226 gála második menetében Borics egy lábrúgást követően repülő térdrúgással földre vitte Current, ahol aztán alaposan elvert ököllel és könyökkel, végül a mérkőzést vezető Frank Trigg beszüntette a küzdelmet.

Térdrúgással és kegyetlen ütészáporral KO-zta ellenfelét a magyar ketrecharcosBorics Ádám megcsinálta, amiért San Joséba ment.

?Amióta Floridába költöztem, úgy edzek, mint egy őrült. A repülő térdrúgás a kedvencem, de azt hiszem, hogy az egész kulcs az azt megelőző vádlirúgásom volt. Mindenáron szerettem volna ott döntésre vinni a dolgot és befejezni a meccset, sikerült, így nagyon boldog vagyok? ? nyilatkozta.

A magyar ketrecharcos elárulta, hallotta a sarokból érkező tanácsokat, de ezúttal nem hallgatott rájuk.

Hallottam az edzőimet, akik azt kiabálták: ?Hagyd ott! Kelj fel!? De nem! Én be akartam fejezni a küzdelmet. Ez a világ legjobb érzése, boldog voltam

? tette hozzá.

Borics elismerte, hogy azért volt nehéz dolga, mert nem könnyű olyan ellenféllel küzdeni, aki nem akar harcolni. ?Ellenfelem csak hátrált, nem akart csinálni semmit, így nem egyszerű jó csatát vívni. Mindenkinek azt mondtam, hogy okosnak kell lennem, mert ő a tapasztaltabb, nagyszerűen tud kontrázni, de tökéletesen felkészültem rá. Megtartottam a kellő távolságot, hallgattam az edzőimre, hálás vagyok, hogy a világ legjobb csapata, a Hard Knocks 365 tagja lehetek.?

A még veretlen magyar nem is nagyon szeretne arra gondolni, hogy egyszer valaki legyőzi őt.

Amikor fiatalabb voltam, arra gondoltam, hogy nem akarok veszíteni, veretlen szeretnék maradni. Most már tapasztaltabbként úgy vélem, ha erre gondolok, az már eleve rossz. Persze, szeretnék az MMA első olyan bajnoka lenni, aki veretlenül vonul vissza.

Győzelmét követően már csak a következő kihívásra összpontosít, vissza akar térni az edzőterembe és szeretne még jobb harcművésszé válni.

Kiemelt fotó: Facebook/Adam “The Kid” Borics

folytatás

Legkedveltebb hírek
Arra kíváncsi, mennyire büntetik emiatt. A házelnök el akarta onnan zavarni.
2019-11-20 12:29:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A Zirci Járásbíróság tárgyalás nélkül hozott ítéletet, amelynek végrehajtását két évre felfüggesztették
2019-11-20 12:17:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Balogh Gábor az Alfahírtől megy át a momentumos vezetésű kerülethez
2019-11-20 12:13:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Egy hónap múlva érkezik a mozikba a mindent lezáró Star Wars: Skywalker kora, melynek előzetese után most új képeket közöltek a kész
2019-11-20 11:38:47 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) kialakította a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás (MFO) rendszerét
2019-11-20 11:38:08 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Caracal közelében szántás közben kerültek elő az emberi koponyák és csontok a földből kedd este
2019-11-20 11:34:06 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez