Leonardo DiCaprio most a Dorian hurrikán áldozatait karolja fel

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Ahogy arról beszámoltunk, az eddigi legerősebb bahamai hurrikán csapott le a szigetcsoportra, a károk felmérése még mindig tart.

Hatalmas pusztítással csapott le a Dorian, a ?szörnyvihar? a BahamákraEgy nyolcéves kisfiú lehet az első halálos áldozata a Dorian hurrikánnak, ami vasárnap érte el a Bahamákat. A pusztítás óriási, de még csak most fog kiderülni, pontosan mekkora.

Leonardo DiCaprio pedig ismét az ügy élére állt az amazonasi esőerdőért tett erőfeszítések után, és most a Dorian hurrikán áldozatainak küld hatalmas mennyiségű támogatást, alapítványokon keresztül. Természetesen 35 millió Instagram-követőjének figyelmét is felhívta az ügy fontosságára:

A Bahamáknak szüksége van a segítségünkre. Kérlek titeket, csatlakozzatok hozzám némi adománnyal, ugyanis a katasztrófaelhárítás és az emberek életének helyreállítása most a legfontosabb.

Két szervezetet támogat:

az Abaco Relief Fundot, és a Bahamas National Trustot.

Míg az első szervezet az embereknek történő segítségnyújtáson munkálkodik a katasztrófa után, addig a második alap a környezetvédelemre fókuszál: például nemzeti parkok helyreállítását tűzte ki célul.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) által megosztott bejegyzés, Szept 9., 2019, időpont: 9:13 (PDT időzóna szerint)

Sean Connery szerencsésnek tartja magát, amiért túlélte a Dorian hurrikántA természeti katasztrófa eddig 30 ember életébe került.

Kiemelt kép: Jeff J Mitchell/Getty Images

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Szereplők: Tangie Ambrose, Elizabeth Blackmore, Ryan Caltagirone, Michael Cavanau
2019-10-13 22:25:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez