Renée Zellwegert a metrón beszélték ki a plasztikázása miatt, ő meg elegánsan kezelte ezt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Renée Zellwegert a metrón beszélték ki a plasztikázása miatt, ő meg elegánsan kezelte ezt

Renée Zellweger egy rádióadásban beszélt a plasztikai műtétjeiről, amiért szerinte az internettől egy ?nemzetközi megalázást? kapott. Zellweger hat évre el is tűnt Hollywoodból, hogy összeszedje magát a sok negativitás miatt, még a metrón is kapott ezekből:

A londoni metrón utaztam, leültem egy idősebb hölgy mellé, ott volt egy korombéli férfi a barátnőjével vagy a húgával, igazából mindegy is, nem ismertek fel. Hollywoodról kezdtek beszélni, hogy az ottani színésznők mennyire hülyék, főleg az a Renée Zellweger. Aztán jöttek azok a mantrák, hogy: ?Miként tehette ezt az arcával? Hát hogy néz már ki? Rá sem ismerünk!?, és hasonlók. Én meg csak csendben hallgattam. Útközben a férfi továbbra is azt ecsetelte, mennyire hülye vagyok, én meg fogtam, készülődtem a leszálláshoz, és belenéztem az arcába. Ő meg csak hebegett, habogott, próbált menteni, miután felismert: ?Te pont úgy nézel ki, ahogy a tévében! Döbbenetes!?, én meg annyit válaszoltam: ?Tök fura, nem??

Ennyivel nem volt vége:

Végül, mielőtt kiszálltam volna, még egy kínos mondatot kinyögött: ?Te jól ismered Hugh Grantet.?, de erre is válaszoltam: ?Igen, ismerem, kedves fickó, majd átadom, hogy üdvözlöd?

? idézte fel a sztorit a színésznő, és azért eléggé látható, hogy bármennyire is humorsan idézte fel a sztorit, végig könnyes szemmel beszélt az egészről.

Kiemelt kép: Ernesto Distefano/Getty Images for RBC

folytatás

Legkedveltebb hírek
Idén havonta átlag 5 milliárd volt az adóssággyarapodás, most 53 milliárdnál járunk
2019-09-18 13:46:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A La Liga negyedik fordulójában a jól megszokott nevek mellé egy kevésbé ismert név is beékelődött
2019-09-18 13:34:44 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
José Armando Esmeralda-nál tölti az éjszakát, de félnek, hogy kiderül
2019-09-18 13:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez