Kivégeztek egy román férfit Costa Ricában

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kivégeztek egy román férfit Costa Ricában

A Maszol.ro szerint kocsijában végeztek a 38 éves román férfival és 25 éves barátnőjével, egy helyi modellel. Mindketten meghaltak a helyszínen. A gyilkosságot egy térfigyelő kamera rögzítette. A felvételen látszik, hogy Alajuelita forgalmas sugárútján a jelzőlámpánál várakozó autó mellé áll egy motor, a rajta ülő két férfi pedig tüzet nyit.

#UH Alajuelita Informada – Así fue como asesinaron al Rumano y a la joven modelo Costarricense esta tarde frente a la Municipalidad de Alajuelita.Dos sujetos motorizados fueron quienes dieron fin a la vida de la joven de 25 a?os y al hombre de 38 a?os quien en el pasado fue investigado por varios delitos.#AlajuelitaInformada #Comparte

Közzétette: Alajuelita informada. ? 2019. szeptember 10., kedd

A Costa Rica-i sajtó szerint a gyilkosság megrendelésre történt. A  rendőrség még nem akadt a gyilkosok nyomára. A lelőtt román férfiról alvilági figuraként írtak, korábban meggyűlt a baja a törvénnyel. 2001-ben letartóztatták, amikor a Juan Santamaria-i repülőtéren boros üvegekben húsz kiló kokaint próbált becsempészni a közép-amerikai országba.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nem megy ki a divatból a mulatozás. Éppen ezért ebben az órában az ország legnépszerűbb szórako
2020-09-29 21:40:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Süleyman még épp időben találja meg Soner-t. Kenan elintézi a banknál, hogy Cemile mégse kapja
2020-09-29 21:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez