Tízmilliókat kapott, mert egy elrontott körülmetélés után ?eltűnt a pénisze?, és azóta nem tud szexelni

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Tízmilliókat kapott, mert egy elrontott körülmetélés után ?eltűnt a pénisze?, és azóta nem tud szexelni

Egy brit férfi 125 ezer fontos, azaz átszámítva nagyjából 46 millió forintos kártérítést kapott, miután egy félresikerült kórházi körülmetélés után ?megfosztották férfiasságától? ? írta a The Mail című brit lap. A meg nem nevezett férfi 54 éves volt, amikor elvégezték rajta a beavatkozás, amivel egy vizelési problémát akartak megoldani.

A férfinek először azt mondták, nem teljes körülmetélést fognak rajta végrehajtani, hanem elég lesz csak egy kis vágás a fitymán, és azzal meg is oldják a problémáját. Amikor azonban 2012 októberében begurították a Furness General kórház műtőjébe, orvosa, Kavinder Madhra közölte vele, hogy mégis körül fogják metélni.

Azonban a műtét közben túl sok előbőrt vágtak le, és emiatt ?eltűnt? a férfi pénisze.

A műtét után elkaptam egy fertőzést, és miután a gyulladás lelohadt, gyakorlatilag pénisz nélkül maradtam, mert az eltűnt a testemben

? idézte a lap a férfit.

Elmondása szerint a beavatkozás előtt jókat szeretkezett a feleségével, de erre többet nem volt képes, és ez majdnem a házasságába került. De nem csak ez az egy gond akadt.

A férfi vizelni sem tud többet rendesen, mert képtelen irányítani a kiáramló folyadékot, és az ?mindenfelé megy?. Emiatt kénytelen egy vödröt vinni magával a vécére, és azt szinte a testére szorítva vizelni.

Véletlenül levágta egy újszülött péniszét a rabbiA család beperelte a férfit, aki továbbra is vállal körülmetéléseket.

Ezért nem is szokott eljárni éttermekbe se, félve a pillanattól, hogy rájön a pisilhetnék. Elmondása szerint szakértők csak annyit tudtak tanácsolni neki, hogy kezdjen el felnőtt pelenkát hordani, de a férfi kijelentette, hogy nem hajlandó ?ennyire megalázni? saját magát.

A férfi pert indított a kórház ellen, kártérítést követelve az elrontott operáció miatt, ami olyan súlyos lelki problémákat okozott, hogy már az öngyilkosság gondolata is felmerült benne. A kórház elismerte, hogy túl sok előbőrt vágtak le a férfi péniszéről, valamint azt is, hogy a beteget nem tájékoztatták megfelelően az esetleges veszélyekről, köztük arról, ami végül meg is történt vele.

A kórház közölte azt is, hogy az eset óta sokat dolgoztak azon, hogy javítsák az urológiai osztály minőségét, az operációt végző orvos ? aki ellen több panasz is érkezett ? pedig már nem dolgozik náluk.

Tévedésből metéltek körül egy férfit egy brit kórházbanA kórház elnézést kért a hibáért.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

folytatás

Legkedveltebb hírek
Sokan pánikba esve az utcákra és a parkokba menekültek
2019-09-21 20:37:33 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Új szintre lépett és keresztényi köntöst öltött a politikai pedofília: Soltész Miklós államtitkárral több száz gyermek imádkozott az Orbán-kormányért
2019-09-21 20:25:53 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott ötös lottó és Joker szá
2019-09-21 20:13:07 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Már a 15. hete tart a zajló tüntetéssorozat, a tiltakozók demokráciát és társaik elengedését kö
2019-09-21 20:07:11 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Will Smith legújabb filmje, a Gemini Man Budapesten forgott, és annyira megszerette a várost, különösen annak magas pontjait, hogy nemcsak promózni tért vissza a filmet, de ad egy születésnapi koncertet is szeptem
2019-09-21 20:01:41 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Geopolitikus legyen a talpán, aki megjövendöli az olajkitermelés és a szénhidrogének jövőjének az alakulását: manapság jemeni lázadók és/vagy iráni gonosztevők írják a tőzsderémtörténetet, miközben Donald Trump ujjai a Twitter és a Támadás!-gomb között motoznak
2019-09-21 20:00:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez