Tízmilliókat kapott, mert egy elrontott körülmetélés után ?eltűnt a pénisze?, és azóta nem tud szexelni

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Tízmilliókat kapott, mert egy elrontott körülmetélés után ?eltűnt a pénisze?, és azóta nem tud szexelni

Egy brit férfi 125 ezer fontos, azaz átszámítva nagyjából 46 millió forintos kártérítést kapott, miután egy félresikerült kórházi körülmetélés után ?megfosztották férfiasságától? ? írta a The Mail című brit lap. A meg nem nevezett férfi 54 éves volt, amikor elvégezték rajta a beavatkozás, amivel egy vizelési problémát akartak megoldani.

A férfinek először azt mondták, nem teljes körülmetélést fognak rajta végrehajtani, hanem elég lesz csak egy kis vágás a fitymán, és azzal meg is oldják a problémáját. Amikor azonban 2012 októberében begurították a Furness General kórház műtőjébe, orvosa, Kavinder Madhra közölte vele, hogy mégis körül fogják metélni.

Azonban a műtét közben túl sok előbőrt vágtak le, és emiatt ?eltűnt? a férfi pénisze.

A műtét után elkaptam egy fertőzést, és miután a gyulladás lelohadt, gyakorlatilag pénisz nélkül maradtam, mert az eltűnt a testemben

? idézte a lap a férfit.

Elmondása szerint a beavatkozás előtt jókat szeretkezett a feleségével, de erre többet nem volt képes, és ez majdnem a házasságába került. De nem csak ez az egy gond akadt.

A férfi vizelni sem tud többet rendesen, mert képtelen irányítani a kiáramló folyadékot, és az ?mindenfelé megy?. Emiatt kénytelen egy vödröt vinni magával a vécére, és azt szinte a testére szorítva vizelni.

Véletlenül levágta egy újszülött péniszét a rabbiA család beperelte a férfit, aki továbbra is vállal körülmetéléseket.

Ezért nem is szokott eljárni éttermekbe se, félve a pillanattól, hogy rájön a pisilhetnék. Elmondása szerint szakértők csak annyit tudtak tanácsolni neki, hogy kezdjen el felnőtt pelenkát hordani, de a férfi kijelentette, hogy nem hajlandó ?ennyire megalázni? saját magát.

A férfi pert indított a kórház ellen, kártérítést követelve az elrontott operáció miatt, ami olyan súlyos lelki problémákat okozott, hogy már az öngyilkosság gondolata is felmerült benne. A kórház elismerte, hogy túl sok előbőrt vágtak le a férfi péniszéről, valamint azt is, hogy a beteget nem tájékoztatták megfelelően az esetleges veszélyekről, köztük arról, ami végül meg is történt vele.

A kórház közölte azt is, hogy az eset óta sokat dolgoztak azon, hogy javítsák az urológiai osztály minőségét, az operációt végző orvos ? aki ellen több panasz is érkezett ? pedig már nem dolgozik náluk.

Tévedésből metéltek körül egy férfit egy brit kórházbanA kórház elnézést kért a hibáért.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

folytatás

Legkedveltebb hírek
A kormány úgy döntött, nem rendel el újabb korlátozó intézkedéseket
2020-04-09 19:01:37 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Polgár Odett 2020 őszére tervezte következő kislemezét, amiről addig is folyamatosan szeretné a dalokat kiadni
2020-04-09 19:00:06 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Botswanában Mokgweetsi Masisi elnök és az egész parlament két hétre karanténba kerül és mindegyik képviselő átesik koronavírus-teszten, mert a vírus elleni védelmükről gondoskodó egyik egészségügyi dolgozóról kiderült, hogy megfertőződött – jelentette csütörtökön a Reuters hírügynökség
2020-04-09 18:53:48 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Belelik egy kis időbe, mire kiderül, jogilag hogyan kell értelmezni a miniszterelnök bejelentését, a kijárási korlátozás ? helyes ? meghosszabbításán túl mit is döntött a kormány
2020-04-09 18:35:12 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Letartóztatta a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója azt az 55 éves K
2020-04-09 18:33:17 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A fekvőbetegeket fogadó összes hazai gyógyító intézményben a közfinanszírozott ágyak minimum 60 százalékát alkalmassá kell tenni az új koronavírussal fertőzöttek ellátására, írja a Népszava a birtokába jutott miniszteri levélből
2020-04-09 18:28:05 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez