Asztúriai babpörkölt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Mély, kelta hagyományai vannak az asztúriai konyhaművészetnek. Ebből természetesen nem maradhat ki a fehér bab és a kolbászuk, a chorizo sem. Fabada az elnevezése a leveses, de inkább pörköltes ételnek, amit cserépedényben készítenek. íme a legegyszerűbb változat, amit spanyol tapasztalataim után egy kicsit magyarra fordítottam?

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Szellemirtók, az Idétlen időkig és az Elveszett jelentés sztárjáról friss fotókat mutatunk
2019-09-22 19:30:12 | Hozzászólások: 0 | Femina.hu
Rengeteg feleség és nem kevés férj tudna beszámolni arról, milyen zavaró a hálótársuk horkolása
2019-09-22 19:06:03 | Hozzászólások: 0 | Femina.hu
Összegyűjtöttük Ilyés Jenifer legdögösebb bikinis fotóit
2019-09-22 18:40:04 | Hozzászólások: 0 | Femina.hu
Esélyes, hogy létezhetnek olyan bolygók, ahol az életfeltételek a földi viszonyoknál jóval kedvezőbbek
2019-09-22 18:16:03 | Hozzászólások: 0 | Femina.hu
Björn Borg, a svédek büszkesége 26 évesen vonult vissza
2019-09-22 17:40:04 | Hozzászólások: 0 | Femina.hu
Mozgalmas és szerencsés lehet a most induló hét.
2019-09-22 17:26:04 | Hozzászólások: 0 | Femina.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez