Egy éve ilyenkor: Ez történik, mikor egy embert elhamvasztanak

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Egy éve ilyenkor: Ez történik, mikor egy embert elhamvasztanak

Nyílt napot tartott a nottinghami Bramcote krematórium, ahol közönség előtt mondák el részletesen, mi történik a hamvasztás alatt, ugyanis sok tévhit kering, például hogy úja felhasználják az elhunytak koporsóját, vagy hogy összekeverik a hamvakat. Ezekkel a hiedelmekkel szerettek volna leszámolni.

Ez történik akkor, mikor egy embert elhamvasztanakA krematórium munkatársai egy kémlelőlyukon be is nézhetnek, hogy mi a helyzet bent a kemencében.

Egy teherautó sofőrje a telefonján akarta lecserélni a zenét, és nem figyelt közben az útra, nem vette észre az előtte álló kocsisort, amibe 80 km/órás sebességgel hajtott bele. Négy ember esett a baleset áldozatául, a sofőr 10 éves börtönbüntetését tölti emiatt. A balesetről készült videókat az áldozatok hozzátartozói tették közzé.

Ezért nem szabad vezetés közben a telefont használni. Ő négy embert ölt meg ezzelBorzalmas tragédiát idézet fel egy lányát elvesztő anya.

Még mindig tehetséges tanár, és rendelkezik az ahhoz szükséges képességekkel, és nem látok arra egy okot sem, hogy tönkretegyék ezt az adottságát, és hogy ne lendíthesse előre a társadalmat

? nyilatkozta az ügyvédje annak a tanárnak, aki orálisan kielégítette egy 14 éves diákját, és akit végül amellett, hogy felfüggesztett börtönt kapott, maradhatott a szakmájában.

Orálisan kielégítette a 14 éves diákját, de nem került börtönbe, sőt taníthat isÜgyvédje elég hatásosan védte.

A kis péniszméret nem kell, hogy problémát jelentsen az ágyban, ráadásul sokszor, amit kicsinek gondolunk, az igazából átlagos. Szexuálterapeutánk arról, hogy ha kicsi, ha vékony, ha görbül, ha nem, a társkeresésben nem a farokméret a legfőbb szempont.

Kis farokmérettel is lehet boldog az életHa kicsi, ha vékony, ha görbül, ha nem, a társkeresésben nem a farokméret a legfőbb szempont.

Egészen elképesztő videó került ki arról, ahogy huligánok az utcán rátámadnak egy parkolóőrrel, leráncigálják a robogójáról, majd ellopják tőle. Közben senki nem csinál semmi, egy valakinek jut eszébe legalább annyit mondani, hogy vigyázzanak, mert felvétel készül róluk.

A földön fekve is rúgták még a parkolóőrt, aztán ellopták a robogójátNagyon durván elbántak a munkáját végző férfivel.

Kiemelt kép: iStock

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az ellenzéki pártok az egész beruházást értelmetlennek tartják
2019-10-21 18:09:37 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Nagy a kereslet a bérelhető irodákra és ipari-logisztikai ingatlanokra, ám nem épül belőlük elég
2019-10-21 17:53:05 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Választási csalással gyanúsítják a politikust, aki mindenben ártatlannak vallja magát, és koncepciós eljárásról beszél
2019-10-21 17:41:58 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Pátkai Zsolt elmondta: a fővárosban mostanáig 25 fok volt a rekord, amelyet 1943-ban mértek
2019-10-21 17:40:08 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez