Vannak celebek, akik Felicity Huffmannél is kevesebb börtönbüntetést kaptak

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Vannak celebek, akik Felicity Huffmannél is kevesebb börtönbüntetést kaptak
John Legend üzent azoknak, akik szerint Felicity Huffman kéthetes börtönbüntetése kevésSzerinte nemcsak a színésznőnek nem kéne börtönbe mennie, de másnak sem.

 

Amanda Bynes

A jobb sorsra érdemes színésznő 2012-ben került börtönbe, miután elkapták őt a rendőrök ittas vezetésért. A színésznő ezek után került egyre rosszabb állapotba. 2013 és 2015 között gyakorlatilag csak egyre romló állapota miatt került a hírekbe. Parókák mögé bújt, ijesztően nézett ki és ijesztő dolgokat is kommunikált a nyilvánosság felé. Amanda Bynes 2018 végén tért vissza a semmiből, amikor úgy tűnt, hogy minden rendben, 2019 tavaszán azonban kiderült, hogy a stressz miatt ismét orvosi felügyeletre szorul.

Amanda Bynes visszatért a drogos őrületbőlA színésznő közel négy éve tűnt el a köztudatból. Azóta józan, és újra sínen van az élete. Amanda Bynes 2013-ban – Alo Ceballos/FilmMagic

 

Lindsay Lohan

Bár olyan mélyre nem jutott mint Bynes, azért Lindsay Lohannek is kijutott az élet keménységeiből. a színésznő 2010-ben került börtönbe, ahol 14 napot tölthetett el, majd további 35 napot otthonában, háziőrizetben. Mindezt azért, mert több alkalommal sem jelent meg bírósági meghallatásokon. Ezen felül még háromszor volt rendőrségi ügye, 2011-ben például egy nyaklánc ellopása miatt, de többször már nem emeltek ellene vádat.

Lindsay Lohan 2010-ben – Fotó: Kevork Djansezian/Getty Images

 

Paul McCartney

A Beatles tagja már bőven híres volt, amikor börtönbe került. Paul McCartney-t 1980-ban csukták le mindössze kilenc napra, miután találtak nála egy kis füvet. Mindez egyébként Japánban, Tokióban történt, a drogot ugyanis a reptéri átvizsgáláskor találták meg a zenésznél. Később el is mondta, hogy mázlija volt, ugyanis szerinte ha nem lett volna híres, ezért több évet is lehúzhatott volna egy japán börtönben.

Paul McCartney 1980-ban – Fotó: Hulton-Deutsch Collection/CORBIS/Corbis via Getty Images

 

Paris Hilton

A neve és celebsége miatt híres celeb is azok közé tartozik, akik gyakorlatilag csak meglátogattak egy börtönt. Paris Hilton 2007-ben töltött három napot egy börtönben, a bíróság egyfajta rehab-programként fogta fel a háromnapos börtönbüntetést. Eredetileg egyébként 45 napot kapott, aztán megszánták. Hiltont Amanda Bynes-hoz hasonlóan ittas vezetés miatt csukták le.

Paris Hilton, miután börtönre ítélték – Fotó: Jean Baptiste Lacroix/WireImage

 

Michelle Rodriguez

Az ittas vezetés annyira népszerű az ismert emberek közt, hogy 2007-ben Michelle Rodriguez színésznő is kipróbálta, mennyit kap érte. Végül csak közmunkára ítélték, de mivel azon nem jelent meg, így inkább elküldték 18 napra a legközelebbi börtönbe.

Michelle Rodriguez rendőrségi fotója 2007-ben – Fotó: Los Angeles County Sheriff’s Department via Getty Images

 

Nicole Richie

A nyertes egyértelműen Nicole Richie, akit 2006-ban tartóztattak le, mert autójával a forgalommal szemben hajtott le az autópályáról, miközben még ittas is volt. De persze nem emiatt ő a nyertes, hanem mert ezért a manőverért cserébe mindössze 82 percet töltött el a börtönben.

Nicole Richie és Paris Hilton – Fotó: Kevin Mazur/WireImage

 

Kiemelt kép: Lindsay Lohan – Getty Images

folytatás

Legkedveltebb hírek
A műszaki fejlesztések megszállottja izgalmas és tragikusan rövid élete során gyökeresen átalakította a telekommunikációt ? és sok szempontból a mindennapi életünket is
2019-10-24 00:27:24 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Joshi Bharat, Nótár Mary, Sári Évi és Matyi (Mátyás Zoltán) a házigazdái a Zenebutik maratoni szilveszteri élő kívánságműsorának
2019-10-24 00:20:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - Szereplők: Peter Falk, Andrew Stevens, Janet Margolin, Brenda Vaccaro, Floyd Levi
2019-10-24 00:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tudjuk-e, hogyan készülnek a körülöttünk lévő hétköznapi tárgyak, amelyeket oly nagy természetességgel használunk? Honnan ered a ragasztószalag? Vagy a WC-ülőke, a gumilábtörlő, a hallókészülék? A sorozat ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ
2019-10-23 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A vízilabda szabályai szerint főznek a Séfek Séfe konyhájában, nem csak a sportszerűséget
2019-10-23 22:54:04 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Séfek Séfe mai adásában az "édes" szóé lesz a főszerep
2019-10-23 22:52:21 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez