Szexelni kezdett a rendőrautóban a részeg bicajozás miatt őrizetbe vett pár

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Szexelni kezdett a rendőrautóban a részeg bicajozás miatt őrizetbe vett pár

Részeg kerékpározás miatt tartóztattak le egy 35 éves nőt és egy 31 éves férfit a floridai Fernandina Beach városában, de ez látszólag nem hatotta meg őket. Megan Mondanaro és Aaron Thomas ugyanis csak egy kis időre maradt egyedül a rendőrautó hátsó ülésén, már vetkőzni is kezdtek, hogy szexeljenek egyet – írta a Miami Herald, a rendőrségi jelentésre hivatkozva.

A beszámoló szerint a rendőr azután állította a meg a párt, hogy világítás nélkül bicajoztak egy úton kellős közepén, és látta, hogy majdnem elütötte őket egy autó. A páros a rendőr jelentése szerint alkoholtól bűzlött, és szemeiken is egyértelműen látni lehetett, hogy részegek voltak.

A rendőr elmondása szerint a párost berakta a rendőrautó hátsó ülésére, majd amikor visszanézett rájuk, meglepő dolgot látott.

Míg a rendőrautón kívül voltam, Megan és Aaron levette a ruháját, és elkezdtek szexelni. Amikor kinyitottam az ajtót, Aaron meztelen volt, Megan pedig letolta a nadrágját.

Amikor a rendőr megpróbálta megállítani őket, Thomasnak sikerült kiszabadítania magát a rendőr kezei közül, és egy parkolón át elszaladt. Azonban nem sokkal később egy üzlet mögött elfogták.

A rendőrök emiatt még egy lopással is megvádolták, mert nála volt a rendőrségi bilincs.

A párt, akinek a Herald beszámolója szerint hosszú bűnlajstroma van, egy megyei fogdában helyezték előzetes letartóztatásba. A Herald cikkében az nem szerepel, hogy az ittas kerékpározás és a lopás mellett milyen vádakat emeltek ellenük.

A kiemelt képen Megan Mondanaro és Aaron Thomas. Fotó: NASSAU COUNTY SHERIFF’S OFFICE

folytatás

Legkedveltebb hírek
A női NB I-ben szereplő Alba Fehérvár KC csütörtökön 34?24-re kikapott a Boglári Akadémia-SZISE vendégeként
2020-09-25 18:21:48 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Két ember meghalt, és öten megsérültek egy balesetben a 8-as főúton Városlődnél péntek délután – tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-t
2020-09-25 18:09:52 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Jessica Alba kevesebb, nagyjából fél évvel ezelőtt belekóstolt a youtuberkedésbe, amit azóta se unt meg, így történt, hogy a minap kikerült a csatornájára egy videó, amin lányával, a 12 éves Honorral szerepelnek
2020-09-25 18:01:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Paolo Sileri a nemzetközi sajtónak nyilatkozva kijelentette, Olaszország eddig jól védekezett, és most is ezt teszi
2020-09-25 17:45:53 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez