Ötven tini csak állt és videózott, miközben halálra késelték a társukat

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ötven tini csak állt és videózott, miközben halálra késelték a társukat

Egy Long Island-i plázában esett késelés áldozatául a 16 éves Khaseen Morris, aki még aznap belehalt sérüléseibe a kórházban. Morris nővére, Keyanna a Buzzfeed számára árulta el, hogy a tragikus helyzetet az teszi még szomorúbbá, hogy öccse megmenekülhetett volna, ha az eset szemtanúi nem a telefonjukkal kamerázzák az erőszakos jeleneteket, hogy arról aztán a Snapchatre és más közösségimédia-felületekre posztoljanak.

Nassau rendőrsége szerint legalább ötven-hetven tinédzser volt jelen az esetkor, de senki nem próbált közbeavatkozni, mindenki csak állt és videózott.

Stephen Fitzpatrick nyomozó egy sajtótájékoztatón adott hangot csalódottságának, ahol elmondta, hogy a gyerekek ahelyett, hogy segítettek volna a bajba jutottnak, helyette a telefonjukkal kamerázták, ahogy halálra szúrják az áldozatot. ?A barátaid haldokolnak, míg te közben állsz és videózod. Ez minden képzeletet felülmúl.?

A hatóságok egyelőre senkit nem tartóztattak le, bár azóta több tinédzsert is azonosítottak lehetséges gyanúsítottként. A tragédiába torkolló vita egy lány miatt tört ki, aki éppen nem volt jelen a helyszínen. Khaseen nővérének elmondása szerint öccse egyszer hazakísért egy lányt egy buliból, akinek az exbarátja féltékennyé vált, ezért verekedni hívta ki a fiút. A békés természetű fiúként ismert Khaseen nem szeretett volna belemenni a dologba, és senki nem gondolta, hogy fegyver is lesz az elkövetőnél.

Keyannát mélyen megrendítette, hogy a testvére halálról készült felvételek elterjedtek a neten, és arra kér mindenkit, hogy jelentsék minél többen a tragikus képsorokat a moderátorok felé.

Megtanulja felismerni a gyilkosokat a FacebookA christchurch-i mészárlásnál vírusként terjedtek a videók a platformon, a közösségi oldal ezt próbálja most megakadályozni.

(Kiemelt kép: iStock)

Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Ötven tini csak állt és videózott, miközben halálra késelték a társukatMindenkinek érdemes megfogadnia a börtönből szabadult bűnöző tanácsátAz új iPad sem szűkölködik majd lyukakban
folytatás

Legkedveltebb hírek
Aki megtűr néhány reklámot, az mobilján és számítógépén is ingyenesen használhatja az Amazon online zenehallgatós szolgáltatását
2019-11-20 19:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A viktoriánus Nagy-Britanniát a közvélemény a konzervatív etikett, a gótikus irodalom és az általános melankólia közegeként ismeri
2019-11-20 18:47:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Különleges új hangszórót ad ki a Sony. Az SRS-WS1 nevű eszközt nem a tévé mellett ke
2019-11-20 18:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Két, 2100 évvel ezelőtt élt csecsemő maradványaira bukkantak a régészek Ecuadorban
2019-11-20 17:33:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
A 19-20. század fordulóján a világot pestisjárvány szorongatta, amely Kínából kiindulva számos kik&o
2019-11-20 16:50:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
A becsült leütési ár duplájáért, 372 500 euróért (126 millió forint) kelt el Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) két menüettjének fiatalkori partitúrája egy hétfői párizsi árverésen
2019-11-20 15:51:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez