Kórház nevében írt kamulevéllel próbálta visszaszerezni exbarátját

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kórház nevében írt kamulevéllel próbálta visszaszerezni exbarátját

Bizarr módon próbálta újrakezdeni kapcsolatát exével egy brit nő ? írja a Sun.

A Redditre felkerült képernyőfotóból kiderül, hogy az ismeretlen szerző egy kamu-emailcímet gyártott, hogy úgy tűnjék, mintha a wakefieldi Pinderfield kórház nevében írna volt barátjának.

Az a legkisebb gond az üzenettel, hogy egy kórházi hivatalos email-cím ritkán néz ki úgy, hogy pinderfieldhospital2019@gmail.com.

Faking an email from the hospital and pretending to be pregnant to get back with her ex. from r/iamatotalpieceofshit

A nő azt írja a helyesírási hibákkal tarkított ?hivatalos? levélben, hogy már próbálták keresni a férfit amiatt, hogy a barátnője talán 4-5 hetes terhes, majd még a jövő hét folyamán derül ki biztosan, majd jön a lényeg:

tudatjuk önnel mint a gyerek apjával, hogy a babának szívproblémái vannak, mivel a baba és az anya egyaránt stressz hatása alatt áll.

Ha eddig nem gyanakodott volna az ?apuka?, hogy kórházból ilyen levél soha az életben nem kerülhetne ki, akkor a következő rész azért fel kellett, hogy nyissa a szemét: a levél írója szabadkozva közli, hogy tudja, hogy ez nem a szokásos, szabályos eljárás, de

azt javasolnám, hogy a baba érdekében ön és a gyerek anyja beszéljék át a dolgokat, tegyék félre nézeteltéréseiket, mivel az utóbbi időben több baba is meghalt a stressz miatt, tudván, hogy a szülei nincsenek együtt.

Mivel a Redditre került fel az iromány, természetesen nem maradhattak el a vicces kommentek. Valaki arra a  bakira hívja fel a figyelmet, hogy a kórházban azt nem tudják megállapítani, 4 vagy 5 hetes terhes a nő, de azt már lehet tudni, hogy a magzat szívproblémákkal küzd. A legjobb komment pedig:

Emlékszem, amikor 5 hetes magzat voltam, és a szüleim folyamatosan veszekedtek. Szomorú időszak volt.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Érdekes javaslatot tesz a törvényalkotási bizottság az ?egyes törvényeknek az egyfokú járási hivatali eljárások megteremtésével összefüggő módosításáról? szóló törvényjavaslathoz: magára az Országgyűlésre ne vonatkozzon az a határidő, amely mindenki mást köt
2019-12-06 11:38:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Elkészült az első olyan magyar kutatás, amely egyszerre vizsgálta a felnőtté válás folyamatának több dimenzióját
2019-12-06 11:25:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Magyar Kulturális Intézet nyílt Tokióban, a megnyitón Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter elmondta: a kulturális együttműködés kiváló hátországot jelent a politikai és gazdasági kapcsolatok fejlesztéséhez
2019-12-06 11:01:33 | Hozzászólások: 0 | hirextra
A 2000 óta tapasztalható javulás ellenére Magyarország egészségi állapot mutatói még mindig elmaradnak a legtöbb uniós országétól, az egészségügyi rendszer pedig krónikusan alulfinanszírozott – sommázta az Európai Unió legfrissebb jelentése Magyarország egészségügyi helyzetét
2019-12-06 10:56:31 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Női kézilabda-világbajnokság, C csoport, 5. forduló: Magyarország – Románia 0-0 Jacusí
2019-12-06 10:53:04 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Vodafone célul tűzte ki, hogy 2020. áprilisig felére csökkenti a nem alapvető m$
2019-12-06 10:50:47 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez