Miután elküldte a Patriots, Brown bejelentette visszavonulását

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Miután elküldte a Patriots, Brown bejelentette visszavonulását

Egy nappal azután, hogy az NFL címvédője, a New England Patriots felbontotta a szexuális zaklatással vádolt Antonio Brown szerződését, a 31 éves amerikaifutballista bejelentette a visszavonulását.

Brown ellen korábbi személyi edzője, Britney Taylor szeptember 10-én polgári peres keresetet nyújtott be Floridában azt állítva, hogy a 2018 májusában megerőszakolta Miamiban. Brown visszautasította a vádat.

Máris kidobta a Pats a legbalhésabb NFL-játékostAntonio Brown mennyből a pokolba jutott pár nap alatt.

Közben a Sports Illustrated előjött egy másik történettel, amelyben egy magát megnevezni nem kívánó nő arról beszélt, hogy a sportoló 2017 júniusában erőszakkal megcsókolta és szexuálisan bántalmazta Pittsburgh-ben.

A cikk megjelenését követően Brown megfenyegette a nőt, akinek ügyvédje az NFL-hez fordult. Az ügymenet innentől kezdve felgyorsult, a Patriots vezetői pedig azonnal elküldték az elkapót, aki mindössze egy meccset játszott a csapat színeiben.

Vasárnap Brown Twitter-üzenetben jelezte, befejezi pályafutását.

Soha többet nem játszom az NFL-ben. Ezek a tulajdonosok bármikor felbonthatják a szerződéseket, bármit megtehetnek, amit csak akarnak

? írta, hozzátette, nagyon reméli, hogy a játékos-szakszervezet ezt nem hagyja annyiban, és ő is hozzájut a szerződésben rögzített pénzéhez.

Will not be playing in the @NFL anymore these owners can cancel deals do whatever they want at anytime we will see if the @NFLPA hold them accountable sad they can just void guarantees anytime going on 40m 2 months will see if they pay up !

? AB (@AB84) 2019. szeptember 22.

A Patriots nem fedte fel Brown szerződésének részleteit, de amerikai sajtóértesülések szerint egy évre 15 millió dollárt kapott volna, de a megállapodás 9 millió dolláros aláírási bónuszt is tartalmazott.

Kiemelt fotó: Michael Reaves/Getty Images/AFP

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Miniszterelnökség hivatalosan is bejelentette, hogy a lapunk által nyilvánosságra hozott javaslatcsomagot benyújtották a parlament elé, így átalakul a kormányhivatalok működése
2019-11-14 14:10:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Egy Cincinnati Bengals-szurkoló egy életre megtanulta, hogy ne kössön meggondolatlan fogadásokat
2019-11-14 13:56:19 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Szakmailag meggyőző volt csütörtök délelőtti európai parlamenti meghallgatásán Várhelyi Olivér, de nem tudta elhessegetni a gyanút, hogy új posztján nem tudja majd függetleníteni magát az Orbán-kormánytól
2019-11-14 13:54:05 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az 57 éves kardiológus neve hetek óta esélyesként forgott, a Fidesz elnöksége információink szerint a keddi ülésén mellette döntött
2019-11-14 13:51:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A TV2 honlapján figyeltünk fel egy érdekes szövegre, miszerint Kárpáti Rebekának új pasija van
2019-11-14 13:47:29 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A bruttó hazai termék (GDP) a nyers adatok szerint 5,0 százalékkal, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint 4,8 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte első becslése alapján csütörtökön a Központi Statisztikai Hivatal (KSH)
2019-11-14 13:47:08 | Hozzászólások: 0 | hirextra
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez