A világ legnépszerűbb mosógép márkái (X)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A világ legnépszerűbb mosógép márkái (X)

Manapság szinte nem létezik olyan ház, ahol ne lenne mosógép. Ez a háztartási készülék sok időt takarít meg nekünk, és egyre könnyebben és jobb áron elérhető, így már szinte senki nem tudja elképzelni az életet nélküle. De melyek a világ legjobb és leghíresebb mosógép márkái?

Általában, akárcsak sok más területen, attól is függ, hogy kihez fordulsz a válaszért. A szubjektív meglátásokon túl azonban van néhány nagy mosógép márka, amelyek a rangsorok nagy részében bekerülnek a top 10-be, tehát vannak olyan márkák, amelyek objektív mérce alapján kihagyhatatlanok a listákból.

Ez a gyűjtés neked is segíthet, ha új mosógépet szeretnél vásárolni és még nem tudod melyiket válaszd!

1.       LG mosógépek

Talán sok embernek meglepetést okoz, hogy a koreai LG lett a világ egyik legjobb mosógép márkája. Valójában az LG kiváló hírneve a termékei széles választékára vonatkozik, nem csak a mosógépekre.. Az LG mosógépeknél alkalmazott technológiák között szerepel a Turbo Wash vagy a 6 Motion Technology.

2.       Samsung mosógépek

A rangsorolás folytatódik egy másik dél-koreai mosógépgyártóval, a népszerű Samsunggal. Ők számos terméknek köszönhetik népszerűségüket: a háztartási és az elektronikai készülékektől kezdve egészen a mobiltelefonokig. Mosógépei magas minőségűek, megbízhatóak és megfizethetők.

3.       Panasonic mosógépek

A dobogó harmadik helyét szintén egy ázsiai mosógépgyártó, a Panasonic foglalja el. A japán vállalatot 1918-ban alapították és a másik két felsorolt márkanévhez hasonlóan a háztartási és elektronikai készülékek széles skálájáról ismert.

4.       Electrolux mosógépek

A rangsor az első nem ázsiai gyártóval, a svéd Electrolux-szal folytatódik. A kezdetektől a háztartási készülékekre összpontosított, hogy megkönnyítse a fogyasztók millióinak életét. Az Electrolux mosógépeket megfizethető és megbízható gépként tartjuk számon.

5.       Whirpool mosógépek

Az amerikai Whirlpool mindenekelőtt mosógépeinek köszönhetően vált elismertté világszerte, annak ellenére, hogy a háztartási készülékek széles skáláját gyártja. A társaságot 1911-ben alapították a michigani Benton Charter Townshipben, ahol még ma is működik.

További nevek a legnépszerűbb mosógépgyártók listáján: Bosch (Németország), Maytag (USA), IFB vagy Indian Fine Blanks (India), Kenmore (USA), AEG (Németország). Ezek kiegészítik a világ legismertebb mosógépgyártóinak tíz legjobb listáját, a legnagyobb eladásokkal és a legnépszerűbb mosógép-modellekkel. Ezekért a népszerű márkákért látogasd meg az emag.hu-t, így biztos megtalálod a számodra megfelelő mosógépet.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Egy hét telt el az önkormányzati választások által ihletett mémcunami óta, máris újabb témával szolgált a politika a digitális népművészeknek: Hadházy Ákos Orbán Viktor elé tett táblája sokak fantáziáját beindította hétfő délután
2019-10-21 18:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Liviu Pop erdész már a második, akit munka közben öltek meg a romániai fatolvajok
2019-10-21 17:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Október 25-én jelenik meg a Call of Duty legújabb epizódja Xbox One-ra, PlayStation 4-re
2019-10-21 16:49:16 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Harminc darab, jó állapotban lévő, színes festéssel borított szarkofág került elő Luxorban ? jelentették be az egyiptomi hatóságok szombaton
2019-10-21 16:43:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
A ZONEofTECH YouTube-csatorna tett közzé egy fotót a hivatalosan már bejelentett és a jövő év végén érkező PlayStation 5 konzol fejlesztői változatáról, ami egy kifejezetten ronda masina
2019-10-21 16:18:46 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
A Bristoli Egyetem és a Sorbonne kutatói olyan újfajta mesterséges bőrrel rukkoltak elő, ami minden eddiginél pontosabban lemásolja az emberi bőr rétegeit, ezzel pedig sokkal érzékenyebb felületet biztosít – olvasható a Science Dailyn
2019-10-21 15:51:58 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez