A világ legnépszerűbb mosógép márkái (X)

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A világ legnépszerűbb mosógép márkái (X)

Manapság szinte nem létezik olyan ház, ahol ne lenne mosógép. Ez a háztartási készülék sok időt takarít meg nekünk, és egyre könnyebben és jobb áron elérhető, így már szinte senki nem tudja elképzelni az életet nélküle. De melyek a világ legjobb és leghíresebb mosógép márkái?

Általában, akárcsak sok más területen, attól is függ, hogy kihez fordulsz a válaszért. A szubjektív meglátásokon túl azonban van néhány nagy mosógép márka, amelyek a rangsorok nagy részében bekerülnek a top 10-be, tehát vannak olyan márkák, amelyek objektív mérce alapján kihagyhatatlanok a listákból.

Ez a gyűjtés neked is segíthet, ha új mosógépet szeretnél vásárolni és még nem tudod melyiket válaszd!

1.       LG mosógépek

Talán sok embernek meglepetést okoz, hogy a koreai LG lett a világ egyik legjobb mosógép márkája. Valójában az LG kiváló hírneve a termékei széles választékára vonatkozik, nem csak a mosógépekre.. Az LG mosógépeknél alkalmazott technológiák között szerepel a Turbo Wash vagy a 6 Motion Technology.

2.       Samsung mosógépek

A rangsorolás folytatódik egy másik dél-koreai mosógépgyártóval, a népszerű Samsunggal. Ők számos terméknek köszönhetik népszerűségüket: a háztartási és az elektronikai készülékektől kezdve egészen a mobiltelefonokig. Mosógépei magas minőségűek, megbízhatóak és megfizethetők.

3.       Panasonic mosógépek

A dobogó harmadik helyét szintén egy ázsiai mosógépgyártó, a Panasonic foglalja el. A japán vállalatot 1918-ban alapították és a másik két felsorolt márkanévhez hasonlóan a háztartási és elektronikai készülékek széles skálájáról ismert.

4.       Electrolux mosógépek

A rangsor az első nem ázsiai gyártóval, a svéd Electrolux-szal folytatódik. A kezdetektől a háztartási készülékekre összpontosított, hogy megkönnyítse a fogyasztók millióinak életét. Az Electrolux mosógépeket megfizethető és megbízható gépként tartjuk számon.

5.       Whirpool mosógépek

Az amerikai Whirlpool mindenekelőtt mosógépeinek köszönhetően vált elismertté világszerte, annak ellenére, hogy a háztartási készülékek széles skáláját gyártja. A társaságot 1911-ben alapították a michigani Benton Charter Townshipben, ahol még ma is működik.

További nevek a legnépszerűbb mosógépgyártók listáján: Bosch (Németország), Maytag (USA), IFB vagy Indian Fine Blanks (India), Kenmore (USA), AEG (Németország). Ezek kiegészítik a világ legismertebb mosógépgyártóinak tíz legjobb listáját, a legnagyobb eladásokkal és a legnépszerűbb mosógép-modellekkel. Ezekért a népszerű márkákért látogasd meg az emag.hu-t, így biztos megtalálod a számodra megfelelő mosógépet.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az ellenzéki pártok az egész beruházást értelmetlennek tartják
2019-10-21 18:09:37 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Nagy a kereslet a bérelhető irodákra és ipari-logisztikai ingatlanokra, ám nem épül belőlük elég
2019-10-21 17:53:05 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Választási csalással gyanúsítják a politikust, aki mindenben ártatlannak vallja magát, és koncepciós eljárásról beszél
2019-10-21 17:41:58 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Pátkai Zsolt elmondta: a fővárosban mostanáig 25 fok volt a rekord, amelyet 1943-ban mértek
2019-10-21 17:40:08 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ha azt mondjuk, hogy Kardashian, és feltesszük a kérdést bárkinek, hogy erről melyik testrész jut először az eszébe, akkor valószínűleg a fenék lenne az első, második, és harmadik válasza is
2019-10-21 17:30:55 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Egy parlamenti interpellációra adott válaszban mondta el a Belügyminisztérium államtitkára, hogy ?nyomozás van folyamatban
2019-10-21 17:29:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez