Robert De Niro nemcsak Trumpot, de követőit is elküldte a fenébe

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Robert De Niro nemcsak Trumpot, de követőit is elküldte a fenébe

Robert De Niro elejtett egy újabb F-bombát – angolban így írják körül elegánsan, ha valaki a ?fuck” szót használja, magyarán bazmegel egyet. A színésznek nem ez az első esete, amikor Donald Trumppal kapcsolatban trágárkodik, a 2018-as Tony-díjátadón nemes egyszerűséggel úgy fogalmazott, hogy ?fuck Trump”, most pedig a Trump-párti Fox News hírcsatornánál dolgozó kritikusait küldte el ugyanígy a fenébe.

A dolog a CNN stúdiójában történt, a vasárnap reggeli Reliable Sources nevű háttérműsorban, élőben. De Niro azt mondta, hogy

Trumpnak egész egyszerűen nem szabadna elnöknek lennie, és pont.

Beszélgetőpartnere, a műsorvezető Brian Stelter erre reagálva felvetette, hogy ha ilyeneket mond, vagy ha úgy fogalmaz, ahogy a fent említett Tony-gálán tette, akkor a Fox News nagy eséllyel neki fog menni a színésznek. De Niro nem bonyolította túl a reakcióit, közölte, hogy ?fuck ’em”, magyarán, hogy ők is megb***hatják. Alábbi videóban látható az eset.

A közönségből valaki ezen a ponton felhördült, mire De Niro bocsénatot kért, a műsorvezető pedig jelezte, hogy ugyan kábeltévén nem törvénysértés káromkodni, de azért ez mégis csak vasárnap délelőtti műsorsáv, majd rákérdezett, hogy miért döntött úgy a színész, hogy ilyen stílusban fog beszélni az elnökről.

Ott tartunk ebben az országban, hogy ez a fickó olyan, mint egy gengszter. Elmondjuk újra és újra, hogy ez szörnyű, borzasztó helyzetben vagyunk, ez a pasi meg csak megy tovább és tovább anélkül, hogy bérki megállítaná.

A közösségi média természetesen tele van az esettel, míg a Trump-pártiak fel vannak háborodva, rengetegen egyetértésüket fejezték ki Robert De Niro szavaival. A Fox News is reagált, szerintük a CNN dolga lett volna, hogy elmondja, hogyan kerülhetett adásba a trágárság bocsánatkérés nélkül, a CNN azonban nem kommentálta az esetet.

De Niro régi ellendrukker, már amikor az elindult az elnöki hivatalért, akkor is nyilatkozta, hogy szerinte Donald Trump ?őrült, egy idióta, egy természeti katasztrófa, szégyen az országra nézve”, akinek legszívesebben behúzna egyet, ám amikor Trumpot elnökké választották, azt nyilatkozta, hogy már nem ütné meg, hiszen ha mást nem, az elnöki pozícióját tiszteletben kell tartania. Azért persze a trágárságnak nincsen akadálya.

Kiemelt kép: ROY ROCHLIN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

folytatás

Legkedveltebb hírek
Paula állapota válságos, így életmentő műtéten kell átesnie
2020-11-24 00:08:40 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nézd vissza az Újratervezés 36. adását!
2020-11-23 23:40:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Egyenként magához ölelné a kórházi dolgozókat
2020-11-23 23:38:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Az Újratervezés új felállásában az első szerencsés család Vikiéké: Ismerd meg történetüket
2020-11-23 23:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Fernando folyton Valeria nyakára jár, de a lány azt állítja, hogy nem tetszik neki a férfi
2020-11-23 23:10:13 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A publicista és asztalközössége ismét hosszasan szapulta az Európai Uniót
2020-11-23 22:47:26 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez