Western Story ? mi a története a legújabb Answear kollekciónak?

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Western Story ? mi a története a legújabb Answear kollekciónak?

Az ősz telhet a romantika vagy a vagányság jegyében. A Western Story az Answear legújabb kollekciója, ami segít, hogy divatosan indítsd az új szezont. Mutatjuk, mit tartogat a kollekció.

A Western Story tele van titokzatossággal és romantikával. A kollekció fő inspirációját a bohó stílus adta, aminek esztétikája tökéletesen passzol az ősz első napjaihoz. A kollekció alapját mintás sifon és viszkóz ruhák, díszes blúzok és ingek, kötött pulcsik és kardigánok adják. A virágos és a folklór motívumok ugyanúgy megjelennek, mint a Paisley-minta, ezáltal becsempészve a trendeket a kollekcióba és reflektálva a kifutókon látott darabokra. Mivel egy őszi kollekcióról beszélünk, természetesen a puha, struktúrált dzsekik és a plüss kabátok sem hiányozhatnak. A Western Story a rózsaszín, a szürke és a fehér több árnyalatára alapozza darabjait, ezáltal egy kifinomult színpalettát kapunk, tele romantikával.

Ezt a kollekciót számtalan alkalomra viselheted. A termékek sokszínűsége és széles választéka biztosítja, hogy nőies és csinos, rétegelt megjelenést vagy éppen egy lazább, hétköznapibb szettet is kalakíthass. Játssz a mintákkal és árnyalatokkal, ne szabj határt fantáziádnak! A kollekció az answear.hu webáruházból megrendelhető!

The post Western Story ? mi a története a legújabb Answear kollekciónak? appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ezen a csatán egy földrész sorsa múlt, mégsem tudják rendesen feldolgozni filmben, pedig minden adott egy klasszikus hőskölteményhez
2019-11-21 23:33:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Gyakran esik szó arról, hogy a férfiak miért tartják be nehezen a hűségesküjüket
2019-11-21 18:30:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez